Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Το φάντασμα του 74'

Έν έτη 2009, 35 γρόνια μετά το έγκλημαν του 74', το φάντασμαν των γεγονότων στοισςώννει μας κόμα. Το φάντασμαν κόμα ζςει μόνον επειδή οι εγκληματίες του 74' εν ετιμωρηθήκασιν. Κόμα δρουν για τον δκιαμελισμόν της Κύπρου.



Ούλλοι σίουρα εννά έσςετε ακούσει ότι η σωρός του πρώην προέδρου τζαι μακαρίτη Παπαδόπουλου εκλάπειν που τον τάφον του. Η πράξη έν σίουρα απαράδεκτη, προβοκάτσια αμμά που πκοιόν, γιατί; Οι απαντήσεις βρίσκουνται ειστό ένταμπου μάσςεται να προκαλέσει το γεγονός τζαι τα άτομα που το εκάμασιν. Μια τέθκοια πράξη ακατάχνωτα εννά προκαλέσει έκρηξην του εθνικισμού, οργήν εναντίων των αριστερών, των ΔΗΣΥιτών τζαι γενικά εναντίων όσων υποστηρίζουσιν την λύσην. Αμμά γιατί να χιέλει κάπκοιος να προκαλέσει τούντα συναισθήματα;



Ίσως επειδή η λύση ποττέ εν ήτουν τόσον κοντά; Επειδή εκαταλάβασιν ότι η λύση είναι προ των πυλών τζαι φοούνται να συζήσουσιν με τους Τ/κ. Επειδή εκαταλάβασιν ότι εννά χάσουσιν την πολιτικήν επιρροήν τζαι δύναμην τους αφού η πολιτική τους τζαι το μανιφέστο τους έν κτισμένον πάστην εισβολήν τζαι κατοχήν. Επειδή φοούνται την Τούρκιτζην κουλτούραν τζαι νομίζουσιν ότι η ελληνιτζή έν υποδιαίστερη. Φοούνται την αφομίωσην των Ε/κ ειστήν Τ/κ κοινότηταν. Άρα θέλουσιν μέστον παραλογισμόν τους να υποσκάψουσιν, να ποτινάξουσιν τες διαπραγματεύσεις με μιάν έκρηξην εθνικισμού.



Πκοιοι το εκάμασιν; Τα ίθκια άτομα, ''ΕλληνοΚύπριοι'', που τες τελευταίες μέρες γράφουσιν πάστους τοίχους ''η Κύπρος είναι τουρκική'' τζαι πάστα αυτοκίνητα των Τ/κ ''ΕΟΚΑ''. Τούντα άτομα λαλούσιν ότι έν εθνικόφρων τζαι άλλες μαλακίες. Αυτοσκοπός τους όμως έναι να δκιαμελίσουσιν την Τζύπρον τζαι να γινεί διχοτόμηση. Εν τους ενδιαφέρει για τους Έλληνες της Τζύπρου. Αντιθέτως εν συνεννοημένοι με τους Τούρκους τζαι τους Καλαμαράες για να καταστρέψουσιν το νησίν, όπως το 74'. Για να αφανίσουσιν τους Τζυπραίους που την Τζύπρον.



Πκοιούς εννά φταίξουσιν; Τους Επανενωνιστές, τους Τ/κ τζαι τους Τούρκους. Επειδή λαλούσιν ότι οι συνκεκριμένοι δουλεύκουσιν για την εξόντωσην του Ελληνισμού της Τζύπρου. Μεν γελιέστε. Οι εθνικιστές επροκαλέσασιν την εισβολήν. Οι εθνικιστές εκάμασιν 200,000 Τζυπραίους πρόσφυγες, 1619 αγνοουμένους τζαι 5,000 θανάτους. Οι εθνικιστές εδώκασιν την ευκαιρίαν ειστήν Τουρτζάν να φέρει 40,000 στρατεύματα, 150,000 εποίκους τζαι να γεμώσει η Τζύπρος μετανάστες επειδή προτιμούν να πκιορώννουσιν τους αλλοδαπούς παρά τους Ε/κ. Οι εθνικιστές επαρατήσασιν τα όπλα την ώραν που εκατέβαιννεν ο Τούρτζικος στρατός ειστήν Τζερύνιαν. Τα άτομα που τους μαστίζει η ημιμάθεια, που συνεννοούνται με Ελληνοεγγλέζικα τζαι γράφουσιν greeklish ενώ δηλώνουσιν Έλληνες.


Εν φταίει κανένας άλλος παρά τζείνοι που λαλούσιν ότι ένι Έλληνες. Τα ίθκια άτομα εκάμασιν τζαι την ιεροσυλίαν. Ο στόχος τους έν πλέον ο εμφύλιος. Να χυθεί περίτου γιαίμαν Ε/κ τζαι Τ/κ. Γιατί ααπούσιν την Ελλάδαν τζαι την Τουρτζάν, όι την Τζύπρον. Γιατί ααπούσιν τα ριάλια. Γιατί μισούσιν τους Τζυπραίους. Γιατί μισούσιν την Τζύπρον.

Μεν ξιάννεται, ο εθνικισμός μας έφερεν όπου είμαστιν σήμερον. Εγιώ, Εν Ξιάννω.

4 σχόλια:

  1. Καλάν, γιατί ναν πολιτικά τα ελατήρια αυτόν που εσιλήσαν τον τάφον. Μπορεί ναν κοπελλούθκια που εκάμαν χάζιν, μπορεί ναν κάποιος ανώμαλος που έχει βίτσιον να τζιοιμάται με νεκρούς μεγάλους άνδρες, μπορεί ναν κανένας πελλός που πιστεύκει ότι ο Τάσσος ήταν άγιος, τζιαι έπκιασεν τον για προστάτην του όπως επκιάχαν τον μακαρίτην τον άγιον Νεόφυτον οι καλοήροι.
    Μπορεί ναν ο ίδιος που έκλεψεν την καρκιάν του Μακαρίου τζιαι του Γρίβα τζιαι συνάεις τες ούλλες για να τες κάμει συλλογήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα η πράξη εγίνειν που μιάν ομάαν ατόμων. Εχτός τζαν έσςει πολλούς νεκρόφιλους, πελλούς μιτά!! πράμαν που ανφιβάλλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αι σιχτιρ κουμμούνιστάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή