Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Πετροβολισμοί μεταξύ Παλαιστινίων τζαι Αστυνομίας τα ξημερώματα...

Γράφω συγκλονισμένος με την βαρβαρότηταν που κυκλοφορά μέστους δρόμους της Σκάλας. Επήα με φίλους σε σαντουϊτσςάδικον ειστόν κυκλικόν κόμβον του Λιμανιού. Μόλις εκατεβήκαμεν εδιαπιστώσαμεν ότι υπήρχαν περίπου δέκα αυτοκίνητα της A-TEAM ακριβώς δίπλα μας. Ήρτεν η αστυνομία τζαι κάτι τους είπεν τζαι εφύαν. Μετά όπως ετρώαμεν επέρασεν που δίπλα μας ένας όχλος Αράβων, περίπου 100 άτομα, με πέτρες τζαι ρόπαλα. Εφαινούνταν εξαγριωμένοι. Μια κυρία που είσςεν καζαντίν δίπλα, επαρότρηνεν να πάμεν έσσω μας ευτύς γιατί εννά έσςει φασαρίες. Επήαμεν τροχάδιν εις το αυτοκίνητον μας τζαι ξαφνικά εμφανιστήκασιν που το πουθενά αλλό καμιάν 40ρκαν Παλαιστίνιοι με ρόπαλα. Εκόψαμεν που μέσα τους τζαι εφύαμεν που τες χωράφες που πίσω που τες πολυκατοικίες γυρών του κυκλικού κόμβου.

Εφτάσαμεν εις τα φώτα του Chris Cash and Carry τζαι θωρούμεν περίπου 150 Παλαιστίνιους μέστο προαύλιον της υπεραγοράς τζαι εφωνάζαν. Ο φίλος μου αρνήθηκεν να κατεβεί να δούμεν ένταμπου γινίσκεται τζαι επήρεν με ως το αυτοκίνητον μου στο κέντρον της πόλης. Εγιώ έπκια το τζαι επήα ως τον δρόμον εις το πλευρόν της υπεραγοράς. Έφκηκα έξω που το αυτοκίνητον μου τζαι άρκεψα να φκάλλω φωτογραφίες.




Ένας παλαιστίνιος με προσεγγίζει τζαι λαλεί μου:
-Why are you taking pictures? Stop taking pictures!
-Where are you from?
-Palestine.
-Why are you here? What's going on?
-Nothing.
-You are disrespecting my country!

Τζαι εσυνέχισα να φκάλλω φωτογραφίες.

Άρκεψεν να σχηματίζεται σειρά με αυτοκίνητα εις τα φώτα επειδή ο όχλος έφραξεν την αντίθετην πλευράν.


Προσεγγίζω τους γύρω πολίτες. Κανένας εν ξέρει τι συμβαίνει. Πάω ως τους αστυνομικούς.

-Γεια σας. Μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει.
-Εσύ πκοιός είσαι;
-Είμαι πολίτης τζαι θέλω να μάθω ένταμπου γινίσκεται δαμαί.
-Εν ιξέρουμεν.
-Μα ένταμπου εννοείς εν ιξέρετε;
Έφυεν ο αστυνομικός.
-Εσείς (αστυνομικίνα) ξέρετε ένταμπου συμβαίνει;
-Όι.
-Καλάν εν εμιλήσετε μαζίν τους;
-Όι. Πάντως δεν σέβουνται την χώραν μας.
-Γνωρίζετε πόσοι έν παράνομοι;
-Όι.
-Γιατί εν κάμνετε έλεγχον;
-Μα εν θωρείς ότι είμαστιν 3 περιπολικά τζαι πόσοι έναι;
-Γιατί εν καλείτε ενισχύσεις που την χώραν; Να τους ελέγξει; Να σας βοηθήσει να ελέγξετε την κατάστασην;

Απόλυτη σιγή.

Αρκεύκω να φκάλλω φωτογραφίες. Ο όχλος:











Μετά που την πιο πάνω φωτογραφίες αρκέψαν οι πετροβολισμοί. Χαμός. Τα αυτοκίνητα εις τον αυτοκινητόδρομον εκάμνασιν επαναστροφές. Εκινδυνέψαν ανθρώποι. Εβούρησα μέστο πλήθος των Παλαιστινίων για να προλάβω το αυτοκίνητον μου αφού επροχωρούσαν προς τα πίσω μέστον δρόμον παράλληλα της υπεραγοράς. Ετράβούσα βίντεο αλλά εις την προσπάθειαν μου να καλυφτώ τζαι να σώθω έππεσεν μου χαμαί το κινητόν τζαι εσβήστειν το βίντεο. Έπκια το αυτοκίνητον μου, έκαμα επαναστροφήν τζαι επάτησα το να φύω. Εσταμάτησα 200 μέτρα μακρυά. Τζαι εθωρούσα τους πετροβολισμούς τζαι άκουα τες φωνές. Οι κατοίκοι των γυρώ σπιθκιών πανικόβλητοι εκλειστήκαν μέστα σπίθκια τους. Άκουα μωρά να κλαίουν τζαι γιενέτζες να τσιριλούν. Ποττέ εν εξαναβίωσα έτσι πράμαν εις την ζωήν μου εις την Κύπρον.

Άξυππα οι Παλαιστίνιοι εδιασκορπιστήκαν εις τα γύρω δρομούθκια. Ήρταν πάνω μου μερικοί αστυνομικοί τζαι ερωτούσαν με αν είμαι Παλαιστίνιος. Τους απάντησα όι. Τζαι ένας εξοργισμένος πολίτης έπκιαν με που το σςέριν τζαι ρωτά με ξανά αν είμαι Παλαιστίνιος. Απαντώ: "Είμαι ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΣΙΟΡ". Τραβώ το σςέριν μου τζαι βουρώ προς το αυτοκίνητον μου.

Εις την αντίθετην κατεύθυνσην προς την υπεραγοράν έναν τζιπ όπως εβουρούσεν, επάτησεν απότομα τα φρένα τζαι εσταμάτησεν μεταξύ των Παλαιστινίων εις τα δρομούθκια τζαι τους αστυνομικούς. Μόλις έφτασα εις το αυτοκίνητον μου εστέκουνταν θκυο τουρίστες τρομοκρατημένοι:

-What's happening?
-(ένταμπου να τους πω;!; είπα ψέματα) I'm not sure. It's a group of palestinians and they are upset about the flotilla incident so they are protesting. Please just turn around and go some other way. It's dangerous there.

Τρομοκρατημένοι εφύαν οι τουρίστες. Εγιώ έμπηκα μέστο αυτοκίνητον τζαι οδήγησα γυρών που την σκάλαν για να μπω πάλαι μέστην Στρατιγού Τιμάγια. Παρκάρω δίπλα που το νέον Κτηματολόγιον. Κατεβαίννω που το αυτοκίνητον τζαι βρίσκω έναν Κυπραίον.

-Μα τι γινίσκεται ρε κουμπάρε;
-Εν ιξέρω. Κάμνουσιν καφκάες οι Παλαιστίνιοι...
-Κύριε ελέ...
-Σιώπα!!

Μας επερικυκλώσαν Παλαιστίνιοι με τα αυτοκίνητα. Ετρομοκρατηθήκαμεν. Κάτι είπασιν αναμεταξύ τους τζαι εφύασιν. Ο θεός μας έσωσεν!


Το τελικόν αποτέλεσμαν:





Όπως έφκαλα τες φωτογραφίες με προσεγγίζει ένας Ρουμάνος:

-Μα τι γινίσκεται δαμαί φίλε μου;
-Εν ιξέρω. Μαλλώννει η αστυνομία με καμιάν εκατοστήν Παλαιστίνιους.
-Μα τι μου λαλείς;! Στη Ρουμανίαν εκάμασιν έτσι πράμα τζαι είπαμε τους φύετε.

Μας διακόπτει ένας Ρουμάνος της A-Team τζαι λαλεί κάτι εις τα Ρουμάνικα: "Πάμε φύουμε τωρά!" μου φωνάζει ο Ρουμάνος. Εγιώ πκιάννω το αυτοκίνητον μου

ΑΠΑΙΤΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΝΩΘΩ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕΝ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΑΠΑΙΤΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΑΠΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΝΤΗΣ ΓΗΣ; ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 2ΗΝ ΒΟΛΑΝ ΕΙΣ ΤΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝ ΣΕΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΜΑΣ;

11 σχόλια:

  1. Κάμετε τζιαι σεις κόμμα ρατσιστικόν να γινείται κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Εθελοντές θα έβρετε πολλούς. Αν λείφκεστε ηγέτην πιάστε τον Μπλόχερ τον Ελβετόν Θα σας καθοδηγήσει σωστά: http://www.google.ch/images?q=udc+affiches&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=ZuoUTM7rKtL4Odfe7YcM&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDoQsAQwAw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την επόμενη φορά προσπάθησε να συντάξεις κανένα επιχείρημα. Ελπίζω να μην δυσκολευτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δημοκρατία δεν μπορεί να ανέχεται τούτες τις κοινωνικές αναταραχές. Το να θέλεις να υπάρχει νομοταξία στη χώρα σου κύριε Acera Anthropophorum δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο βίτσιο. Εν υποχρέωση.

    Η δημοκρατία δεν μπορεί να ανέχεται καμιάν κοινωνική διαταραχή που εμπεριέχει βία. Δεν είναι θέμα ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΝΟΝ.

    Και θα σε συναντήσω στο στέκκι μεταναστών, φαντάζομαι όλοι οι νεοκύπριοι εκεί συχνάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά στο ΡΙΚ είπασιν ότι το επεισόδιον εγίνειν επειδή ένας Σύρος με την βοήθειαν της εταιρίας του φανιέρου έκλεψεν την αγαπημένην του, μιαν παλαιστίνιαν που το Ιρακ! Επικοινώνησεν η αστυνομία με την Ιρακινήν τζαι είπεν να τους αήκουν ήσυχους! Τζαι απάντηση; Χαμός εις τους δρόμους!! ΑΙΣΧΟΣ. Πίσω εις τον Μεσαίωναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν εν η απαίτηση για νομοταξία που με εχάλασε. Είναι το ύφος τζιαι το λεξιλόγιον. Τζιαι για αυτόν δεν έχει επιχειρήματα. Είτε το πάεις, είτε δεν το πάεις. Καταλάβω την συγκινησιακήν κατάσταση μετά που μιαν τέθκοιαν δυσάρεστην εμπειρίαν, αλλά το να βρίσκω το λεξιλόγιο του Μπλόχερ εις άπταιστον κυπριακήν δεν το πάω. Τζιαι δεν έχω επιχειρήματα να το στηρίξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aceras,
    Δεν είναι μόνο του "δικού" ΣΑΣ του Μπλόχερ, αλλά είναι και του κυπριακού ΕΛΑΜ και του ελληνικού ΛΑΟΣ! Ησυχία τάξη και ασφάλεια λοιπόν!!! Αν αύριο έχουμε [υποθετικά λέω] μια παναπεργία και διαδήλωση κυπρίων εργαζόμενων εξ αφορμής της οικονομικής κρίσης πάλι θα βροντοφωνάζουμε πως "Η Δημοκρατία δεν μπορεί να ανέχεται τούτες τις κοινωνικές αναταραχές";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Aceras

    Καλάν αν έσςεις πρόβλημαν με την Κυπριακήν δικαίωμαν σου αλλά κατ'εμέναν κακώς. Εν καταλάβω γιατί να μεν γράφω εις την Κυπριακήν τζαι πκοιόν το πρόβλημαν σου με την τοπολαλιάν. Εντούτοις είναι δικαίωμαν μου να γράφω εις την κυπριακήν παρά ελληνοεγγλέζικα όπως κάμνουσιν πάρα πολλοί κυπραίοι ιστολόγοι.

    @ Anef_Oriwn

    Δηλαδή για να καταλάβουμεν, υποστηρίζεις τέθκοιαν αντίδρασην που τους αιτητές ασύλου; Δηλαδή να σύρνουν πέτρες σε πολίτες τζαι αστυνομικούς μέστην μέσην της λεοφόρου επειδή εκλέφτηκεν η κόρη του με έναν; Σοβαρομιλούμεν τωρά; Έσςεις επαφήν με την λογικήν;

    Εξισώννεις τον αγώναν για τα εργατικά δικαιώματα με την απόφασην μιάς κοπέλλας να κλεφτεί τζαι την βίαιην αντίδρασην των συγγενών της εναντίων της απόφασης; Μα επέλλανες τελείως;!

    Γιατί η απολογιστική σου στάση υπέρ των αλλοδαπών που προβαίννουν εις πράξεις βίας μας δείχνει ξεκάθαρα ότι είσαι απολογιστής των αλλοδαπών που προβαίνουν σε τέθκοιας απαράδεκτες πράξεις τζαι ότι έσςεις εμφανέστατα μιάν λατρείαν προς την αχρείαστην βίαν τζαι τους αλλοδαπούς με απρεπή συμπεριφοράν. Ισχύει;

    Επιπλέον η τάση σου να συσχετίζεις όσους απαιτούν σεβασμόν από τον οποιονδήποτε προς το κράτος και την χώρα με ακροδεξιές οργανώσεις άκρως ενδιαφέρον. Είσαι μανιακός με το κυνήγι μαγισσών; Μια τέθκοια στάση μας θυμίζει ναζισμόν. Δεν συμφωνείς;

    Θα σου εισηγηθώ να κοιτάξεις τες παλαιότερες μου αναρτήσεις που κατηγορώ ούλλες τες κυβερνήσεις για την σύγχρονην δουλείαν αλλοδαπών που τρίτες χώρες που λαμβάνει χώρα με τις ευλογίες ακόμα τζαι της κυβέρνησης του ΑΚΕΛ που με απογοητεύκει αφάνταστα.

    Και τέλος. Υποστηρίζεις το κάψιμον των 3 τραπεζικών υπαλλήλων, εκ των οποίων μια έγκυος, από τους αναρχικούς και τους ψευδοκουμουνιστές της Ελλάδος που διαμαρτύρονταν ΨΕΥΔΩΣ υπό την σημαία των εργατικών δικαιωμάτων; Επι πρόσθετα υποστηρίζεις ότι η κυβέρνηση της Ελλάδος είναι παραγωγική, λειτουργική, με διαφάνεια και εντιμότητα που δεν δικαιολογεί την μείωση των επιδομάτων και των μισθών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν βλεπω το οτιδηποτε ρατσιστικο στα απο πανω μηνυματα του Κυπριακοφωνου αυτο. Μεν ειστε παπαγαλακια και να σκεφτεστε πριν γραψετε αυτο που θα γραψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλά ρε κοπέλια, τζαι ειδικά φίλε Acera τζαι Άνευ Ορίων.

    Πού το λεξιλόγιο έσιει πρόβλημα?
    Πού ταυτίζεται με τον Μπλόχερ?

    Ο Άνευ συναφέρνει δαμαί ΕΛΑΜ τζαι ΛΑΟΣ. Μα ήνναμπου λαλείτε ? Κανεί ρε ΑΝΕΥ !!! Εν αλλού γιε μου που σας είπαν να τα σερβίρετε τούτα. Μεν συγχίζεσαι.
    Το δε ύφος που αναφέρει ο φίλος Αceras ?
    Ήντα εν πολλά λάιτ για έτσι κατάσταση.
    Σόρρυ α...

    Παρεμπιπτόντως Κυπριακόφωνε τι είναι η Α-ΤΕΑΜ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με Σκορπιόν τζαι Κκουλλάν. Αναφέρεις αλλοδαπούς και αν δεν μιλήσεις για το δράμαν που βιώννουν είσαι ρατσιστής. Έλεος!!

    @ Κκουλλά

    Η Α-ΤΕΑΜ είναι η εταιρία που παρέχει προστασία και ασφάλεια σε εταιρίες και διοικητής της είναι ο κ.Αντώνης Φανιέρος. Δηλαδή σκαλιώτικη μαφία χαχαχα πρέπει ναν ρατσιστής που εβοήθησεν μιαν Παλαιστινίαν Ιρακινής καταγωγής να κλεφτεί με τον αγαπημένον της Σύριον παρά που εσυναχτήκαν οι νευριασμένοι συγγενείς της για να δέρουσιν τζείνους που τους εβοηθήσασιν τραυματίζοντας έναν αστυνομικόν, προκαλώντας οχλυρίαν τζαι θέτοντας σε κίνδυνον του περιοικούς! (ΕΛΕΟΣ ΠΚΙΟΝ!!).

    ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή