Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Ο σύνδρομος του Ζόμπι


Πκοιός χρειάζεται τους φίλους άμμαν έσςει πιστά ζόμπι για τσςαρίκκια;


Έναν φαινόμενον των ημερών μας. Μαστίζει τον κάθε άθθρωπον. Παντού υπάρχουσιν αθθρώποι που υποφέρουσιν που τούντον σύνδρομον. Είτε Ο γείτονας σας, είτε ο αρφός σας, είτε το έταιρον ήμισι σας, είτε κόμα τζαι σεις οι ίδιοι.

Ένταμπουν ο σύνδρομος του Ζόμπι;

Έν "συντομίαν", ο σύνδρομος παρουσιάζει τα ακόλουθα συμπτώματα:1. Το αίσθημαν της πεφώτισης. Η ανάγνωση τζαι η παρακατανόηση ενός κειμένου που τον αναγνώστην λόγω του συγγραφικού στυλ, συχνά οδηγεί εις τον συναίσθημαν της απόλυτης ευτυχίας. Ο αναγνώστης νομίζει ότι με τούτα που εθκιέβασεν απαντηθήκασιν ούλλα τα ερωτήματα τζαι ελυθήκασιν ούλλα τα προβλήματα του κόσμου. Ότι ανακάλυψεν έναν μυστικόν που λλίοι το ξέρουν. Εις την πραγματικότηταν φυσικά εν ανακάλυψεν καν την τασςινόπιτταν. Απλώς έπαθεν πλύσην εγκεφάλου.


Άμμαν είσαι απελπισμένος, εννά έβρεις τον τρόπον.

2. Η απόλυτη προσήλωση για την επίτευξην του στόχου που νομίζει ότι του ανέθεσεν ο πεφωτισμός του. Το ζόμπι αποφασίζει ότι πρέπει να πράξει ότι περνά που το σςέριν του για την πραγματοποίησην της ουτοπίας την οποίαν ασυνείδητα αγόρασεν πουλώντας την λογικήν τζαι κριτικήν του σκέψην. Κανένας εν μπορεί να τον σταματήσει τζαι όπκιος του εναντιωθεί έν ανίξερος, παλαβός, ακραίος. Το τελευταίον ειδικά δημιουργεί έναν οξύμορον επειδή το ίδιον ζόμπι παραμερίζει με έσχατους τζαι ακραίους τρόπους τους αντιπάλους του (εξολόθρευσην, λασπολογία, προπαγάνδα).


Μην κηρύττεις τζείνα που κυρήττεις αν μεν είσαι όπως τζείνους που κυρήττεις.

3. Η σταυροφορία του ζόμπι πάντα οδηγεί εις την διάβρωσην όσον πιστεύκει. Όπως έναν ρούχον που χαλά μετά το πολλύν φόρεμαν έτσι τζαι η πεφωτική ανακάλυψη του ζόμπι διαβρώννεται εις το όνομαν της επίτευξης της ουτοπίας (πάντα όπως την αντιλαμβάννεται ο ίδιος). Τούτον συμπεριλαμβάνει κόμα τζαι πράξεις που εναντιώννονται εις βασικές αρχές που προυποθέτουσιν την ύπαρξην της ουτοπίας του. Πράξεις που άμμαν φτάσει η ώρα να τον στοισςώσουσιν παίζει πελλόν, λαλεί ότι τες εξίασεν, ότι εν εγινικάσιν ποττέ ή εγινήκασιν για τον σωστόν λόγον.


Καλέ μου, είσαι απλοϊκός, επιφανιακός και μια κανονική πουτάνα. Γιαυτόν ετερκάσαμεν.

4. Προσπαθεί πάντα να το παίξει καλός. Γίνεται χώμαν να τον πατήσουσιν αν σημαίνει ότι εις το τέλος μπορεί να αποκτήσει την αφοσίωσην τζαι την υποστήριξην τούτων που βοηθά. Συχνά τούτον σημαίνει τον παραμερισμόν ή ακόμα τζαι την απόλυτην θυσίαν των γύρω συναθρώπων του που εν συμμερίζουνται το όνειρον του. Το ζόμπι όμως έν τόσον τυφλωμένον που εν εκαταλάβει ότι τζείνοι που προσπαθεί να εξαπατήσει, συχνά απλώς θέλουσιν να εκμεταλλευτούσιν το ίδιον το ζόμπι μέχρι εσχάτων για προσωπικόν τους τζαι μόνον ώφελος αφούσον συχνά παρουσιάζουσιν ασυδοσίαν την οποίαν ούτως η άλλώς προσπαθεί να ικανοποιήσει το ζόμπι με κάθε κόστος. Το αποτέλεσμαν συνήθως έναι ότι το ζόμπι εις το τέλος μεινίσκει με 2 σςείλη καμένα αισθάνοντα αποτυχημένος τζαι χρησιμοποιημένος αλλά ιδιαιτέρως αβοήθητος επειδή οι περίοικοι τζαι δήθεν νέοι φίλοι του εγκαταλείψαν τον.


Λογική. Τόσον σπάνια που μπορεί να θεωρηθεί υπερδύναμη.

5. Το διαζύγιον που την κριτικήν, ελεύθερην τζαι λογικήν σκέψην. Ο αναγνώστης μετά την μεταμόρφωσην του συχνά έν αθεράπευτος. Ακολουθά πιστά τον σκοπόν του τζαι τες διαταγές που τα ανώτερα του ζόμπι χωρίς να σκέφτεται τες συνέπειες των πράξεων του ή την επίδρασην που έχουσιν οι πράξεις του στους συναθθρώπους του. Στοιχειοθετημένες αποδείξεις του μεγέθους του παραλογισμού του θεωρούνται προπαγάνδα εναντίον του τζαι άμμαν καταστρέψει τα πάντα τζαι το έσςει καταλάβει ότι απέτυχεν εις τον σκοπόν του φταίει τους οχτρούς τους για δολιοφθοράν. Εις τούντες περιπτώσεις κλείει τα ώτα του τζαι απλώς παίζει πελλόν. Τούτον προέρχεται που την ακαταμάχητην ορμήν του να μεν αποδεικτεί λάθος. Δηλαδή να μεν παραδεκτεί ότι η αγορά που έκαμεν έν κακή.

Ο λόγος ύπαρξης τους;

Η αθθρώπινη ανάγκη για να ξεχωρίσεις. Η αθθρώπινη ανάγκη για να πεις ότι είμαι υπερ άνω των υπολοίπων. Εν διαφέρει που οποιανδήποτε άλλην ιδεολογίαν βασισμένη εις τες διακρίσεις αφού ούλλες τούτες ομάδες αθθρώπων, έν το ίθκιον πράμαν που τους οδηγά εις τούντες στάσεις. Το κοινόν σημείον τούντης λογικής έν το γεγονός ότι πίσω τους κρύβεται η έλλειψη λογικής σκέψης. Ούλλοι τούτοι ένει παράλογοι. Επκιάσιν διαζύγιον που την λογικήν. Τζαι ο παραλογισμός, η πελλάρα γενικώς οδηγεί εις την καταστροφήν του περιβάλλοντος τους αντί την βελτίωσην του τζαι αφούτις κάμουσιν το κακόν βρίσκουσιν τους εαυτούς τους εν τω μέσω μιας μαύρης τρύπας. Ότι εκάμασιν, έρκεται πίσω όι μόνον να τους στοισςώσει αλλά τζαι να τους φάει. Αντίς της ανταμοιβής τους, εισπράττουσιν την απόλυτην τιμωρίαν. Άρα τούτες ούλλες οι στάσεις έν τάσεις αυτοκαταστροφικές.Εξ ου τζαι η σύνδεση του συνδρόμου με το Ζόμπι που (πάντα κατά τους μύθους) εκόλλησεν που έναν ιόν τζαι εμετατρέπηκεν εις έναν νεκροζώντανον ών που ακκάννει το ότι κινείται πλην τα άλλα ζόμπι. Όσην τροφήν τζαι αν φάει όμως σαπίζει σιγά σιγά ώστι να μεν του μείνει εγκέφαλος. Μετά πεθανίσκει.

Το ερώτημαν έναι:

Το ζόμπι πεθανίσκει ύστερις της πλύσης εγκεφάλου ή ύστερις που σαπίζει τέλεια ο εγκέφαλος του;

10 σχόλια:

 1. Το ζόμπι έν πεθανίσκει φίλε μου. Τρώει τον εγκέφαλόν του τζιαι αππηδά πας σε άλλον...
  Δυστυχώς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι βασικές αρχές κάθε θρησκείας, αίρεσης, κόμματος και πολιτικής οργάνωσης. Δυνατός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @ Itsmylife

  Μάλλον έσςεις δίτζον. Διωνίζεται το πρόβλημαν αφού τα παλιά μυαλά κόμα ζςούσιν!

  @ Defiance

  Σςαίρουμαι που έπκιαες τι κατακρίνω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πολλά δυνατό κείμενο. Αντικειμενικά δε ξέρω τι προηγείται, το εγώ ή το μυαλό μας.


  Ξανά, πολλά δυνατό κείμενο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γειά σου φλεγόμενε μου.

  Εγιώ πιστεύκω ότι το εγώ έν προτεραιότητα με την οποίαν ξεκινά ο κάθε άθθρωπος. Μόνον τζείνοι που εις κάπκοιαν φάσην της ζωής του εξελίσσονται εις "εν το πνεύματι"-δυνατοί καταφέρνουσιν να βάλουν πρώτα το μυαλόν τους τζαι μετά τα άλλα.

  Ευκαριστώ για τα καλά σου σχόλια. Το εκτιμώ ιδιαίτερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. αχ, αυτοί οι άνθρωποι μου είναι τόσο εξωγήινοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. για εμέναν ρίτσα μου έν η πανώλη της κοινωνίας! αν τζαι μερικές βολές σχεδόν ούλλη κοινωνία κολλά που τούντον σύνδρομον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εν πολλά ωραίον το κείμενον σου φίλε Κυπριακόφωνε τζαι εν σωστά τούτα που λαλείς. Όπως λαλεί τζαι η Ρίτσα τούτοι εν εξωγήινοι που ούτε πνεύμαν θωρείς πάνω τους ούτε τζαι χιούμορ, εν ρομποτ που παν μονοκόμματα τζαι εν καταλάβουν τίποτε.

  Εν κρίμαν, τζαι μέχρι πρόσφατα ελυπούμουν τους τζαι ήθελα να τους βοηθήσω.

  Αλλά που την άλλην, σκέφτουμαι οτι όπως έπλασεν τον καθέναν ο θεός έπλασεν τον, εν τζαι να βρεις κανέναν που εν τέλειος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. http://faousa.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

  Φίλε ρέξε που ποτζεί θέλουν σε ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @ Ολουλαντ τούτοι οι αθθρώποι έν αβοήθητοι...!

  @ Κκουλλά μου εν εκατάλαβα πως μπορώ να βοηθήσω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή