Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Συγχαρητήρια εις τον Χριστόφορον Α. Πισσαρίδην!


Τα θερμότατα μου συγχαρητήρια εις τον Χριστόφορον Α. Πισσαρίδην, που εγίνειν ο πρώτος Ελληνοκύπριος Νομπελίστας! Εβραβεύτηκεν για την δουλειάν του που παρουσιάζεται εις το βιβλίον του "Equilibrium Unemployment Theory" το οποίον πραγματεύκεται την θεωρίαν του "search and match."

Ευτυχώς που έχομεν τζαι την ομογένειαν να μας κάμνει περίφανους γιατί εις το εσωτερικόν της Κύπρου είμαστιν για κλάματα!!

http://www.philenews.com/main/297,1,3353,0,48000-.aspx

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον άνθρωπο. Ομολογώ πάντως ότι εν τον εξανάκουσα καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο του... Νόμπελ Οικονομίας 2010... υπουργός οικονομικών στον ανασχηματισμό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Defiance

    Ούτε εγιώ αλλά εν νομίζω ότι έσςει σημασίαν! έν τζαιρός να τον μάθουμεν!

    @ Κλειδάριθμος

    Που όσα γνωρίζω εννά εργάζεται εις στο πανεπιστήμιον Κύπρου που τον Γενάρην...! αλλά ναι μάλλον πρέπει να αναλάβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλαιότερα έπαιζε το όνομα του για διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, αλλά προτιμήθηκε ο Χριστόδουλος. η συνέχεια γνωστή. ο άνθρωπος έκαμε τη θεωρία που του έδωσε το νόμπελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eν για αστείον που μιλάτε για υπουργοποίησην του έννεν ?
    Ο άνθρωπος έννεν που τους απ' έσσω του κυβερνώντος κόμματος ρε κοπέλια (τζαι ας μας το επιβεβαιώσει ο Άνευ ποννα περάσει που ποδά).
    Για τούτο τζαι ο Πρόεδρος αντί να χαρεί τζαι να αναφερτεί που μόνος του εχτές στο γεγονός , όταν τον ρώτησαν ποτιτσινωμένος απάντησε πάνω κάτω, δεν θυμάμαι επί λέξη "ναι, συγχαρητήρια θα αξιοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο"

    Όπως και νάχει συγχαρητήρια στον άνθρωπο, μεγάλη η τιμή που πρόσφερε στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή σχολίασα πιο πάνω πρέπει να αναφέρω ότι τελικα ακολούθησε γραπτή δήλωση του προέδρου που συγχαίρει το συμπατριώτη μας εκ βάθους καρδίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά κκουλλά έσςεις δίτζον. Έν όντως αστείον που μιλούμεν για υπουργοποίησην. Ο άθθρωπος εννά έπρεπεν να αναλάβει την κυβέρνησην γενικώς αλλά πάλαι εννά ήτον αστείον τζαθ τούτον. Περιπαίξιμον τζαι ασέβειαν προς τον ίδιον.

    Γιατί πκοιός λογικός Κυπραίος θέλει να μείνει τζαι να ζήσει εις έναν κράτος το οποίον βάλλει την ιδεολογίαν τζαι τους ξένους πάνω που τον κυπριακόν λαόν; Πκοιός εννά ήθελεν να αναλάβει έναν κράτος τύπου Μπανανιστάν;

    Κανένας.

    Έν τέλη μέμπα έν περιπαίξιμον του εαυτού μας που κάμνομεν ενόσω μεινίσκομεν Κύπρον τζαι εν αποδημόμεν όπως ο Νομπελίστας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεινίσκουμε για διάφορους λόγους. Κυρίως επειδή αγαπούμε τον τόπο μας. Εν αλήθκεια ότι στο εξωτερικό έσιει πολλές ευκαιρίες για δουλειά αναλόγως κλάδου τζαι για να ζήσει καλά κάποιος (τουλάχιστον ακόμα), χωρίς να σημαίνει ότι δεν θέλει αγώνα.

    Αλλά ο τόπος σου εν ηξέρω να το εξηγήσω, εν σαν το τραγούδιν που το λαλεί κάπως "το σπίτι που γεννήθηκα ... στοιχειό είναι και με προσκαλεί..."
    Εννά σε τρώει το σκουλούτζι μια ζωή αν ρίψεις πέτρα πίσω σου.

    Κάποιοι , τρανόν παράδειγμα πολλοί μπλόγκερς απόδημοι πιστεύκω ζιουν μεταξύ θκυο κόσμων. Της ξενιτειάς τζαι της πατρίδας. Ώραν ώραν πιστεύκω πως τούτον το πράμαν "σκοτώνει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή