Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Αντισλαμικόν Φεστιβάλ 2010: Μέρος 1ον

Σήμερον αρκεύκει το ραμαζάνιν του 2010. Η μιαλλύττερη νηστεία τζαι φεστιβάλ του ισλάμ. Για έναν μήναν οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν, με νηστείαν κατά την διάρκειαν της ημέρας τζαι πολλήν προσευτζήν, τον μήναν εις τον οποίον ο αλλάχ έδωκεν εις τον μωάμεθ το κοράνιν.

Εις τον κοσμικόν ανεπτυγμένον κόσμον έσςει τζαιρόν που ευνουχίστηκεν ο χριστιανισμός τζαι επιτεύχθειν η απελευθέρωσις της σκέψης, της λογικής τζαι της ζωής που τους αλύσους της οργανωμένης χριστιανικής θρησκείας. Η λογική σκέψη ενίκησεν τζαι υπόταξεν τες δεισιδαιμονίες της. Πάνω εις τούντην λογικήν σκέψην (τον Πεφωτισμόν) εκτίσαμεν τες χώρες μας.

Που την άλλην μερικές χώρες παραμένουν ισλαμικές, άλλες κόμα σςειρόττερα ισλαμιστικές, κολλημένες εις τον Μεσαίωναν. Η αραβική λέξη ισλάμ σημαίνει "υποταγή"* γιατί οι θρησκευόμενοι μουσουλμάνοι υποτάσσουν την σκέψην τους, την λογικήν τους τζαι την ζωήν τους εις το κοράνιν τζαι τον αλλάχ. Η θρησκεία τους ελέγχει κάθαν άποψην της ύπαρξης τους.

Το ισλάμ, η ισλαμική μετανάστευση, τα φανατισμένα ισλαμιστικά κινήματα, ούλλα τούτα αποτελούν την μιαλλύττερην απειλήν της λογικής σκέψης του κοσμικού κόσμου.

Επειδή θωρώ τούντην απειλήν να εισχωρεί μαζικά τζαι παράνομα εις την χώραν μας με τις ευλογίες μιας υποτιθέμενης άθεης κυβέρνησης υπό την πρόφασην του ψευτοπολυπολιτισμού, αποφάσισα να ξεκινήσω σαν ανταπάντηση το πρώτον ιστολογικόν Αντισλαμικόν Φεστιβάλ κατά του οποίου εννά δείξω το πραγματικόν πρόσωπον της απόλυτης θρησκευτικής υποταγής του αθθρώπου.

Μπαίννω τζαι εγιώ εις τον σύγχρονον αγώναν της κοσμικής κοινωνίας για τον ευνουχισμόν του ισλάμ.

Ξεκινούμεν λοιπόν με την ταινίαν "Υποταγή" του 2004. Γράφτηκεν που την πρώην υποταγμένην(/μουσουλμάναν) Αγιάν Χιρσί Αλί εκ Σομαλίας τζαι εσκηνοθετήθειν που τον Θέο βαν Γκο εξ Ολλανδίας. Η ταινία παρουσιάζει την καταπίεσην των γυναικών που το ισλάμ με παραπομπές τζαι αναφορές που το κοράνιν.



Ο σκηνοθέτης Θέο βαν Γκο τζαι η σεναριογράφος Αγιάν Χιρσί Αλί ελάβασιν πολλές απειλές μετά που τούντην ταινίαν.

Ο Θέο βαν Γκο εδολοφονήθηκεν το 2004 που τον Μοχάμμαντ Βουγερί. Γεννημένος εις το Αμστερνταμ της Ολλανδίας σας παρακαλώ που Μαροκινήν οικογένειαν. Τον εσςεπέθκιασεν 8 βολές, επροσπάθησεν να του κόψει το τζεφάλιν του τζαι μετά εκάρφωσεν του το μασςαίριν εις το στήθος.



Ο δολοφόνος αρνήθηκεν να αναγνωρίσει την δικαιοδοσίαν του Ολλανδικού Δικαστηρίου. Εμεταφέρτειν παρά την θέλησην του εις το δικαστήριον με το κοράνιν εις το σςέριν τζαι εδήλωσεν:

"Δεν συμπονώ μιτά σας. Εν έχω καμιάν συμπόνιαν για σας...Εν μπορώ να το νώσω επειδή είσαστιν άπιστοι...Θα το εξανάκαμνα...Εις τον αγώναν εναντίων των άπιστων, η βία έν επιθυμητή που τον μωάμεθ"**

Τζαι όντως το προστάζει το Κοράνιν:

"Ο αλλάχ είναι εχθρός των άπιστων" - σούρα 2:98

"Η κατάρα του αλλάχ εις τους άπιστους" σούρα 2:161

"Σφάξετε τους οπουδήποτε τους (άπιστους) έβρετε" σούρα 2:191

Ο δολοφόνος εκαταδικάστειν εις δια βίου φυλάκισην.

Τζαι λαλώ σας το ξεκάθαρα:

Η θρησκευτική υποταγή εν έσςει θέσην εις την κοινωνίαν μας, εις την χώραν μας.

Η κοσμική μας κοινωνία πρέπει να προστατευτεί.

Η ισλαμική θρησκευτική υποταγή αννήκει εις τον Μεσαίωναν



Πηγές:
*http://dictionary.reference.com/browse/islam
**http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/article543212.ece
**http://www.welt.de/print-welt/article195343/Van_Gogh_Moerder_haelt_Attentat_fuer_Waffe_im_Glaubenskampf.html

35 σχόλια:

  1. Εν πιστεύκω πως έσιει έτσι πρόβλημα στην Κύπρο, προς το παρών τουλάχιστον. Ακόμα και οι τόπακες μουσουλμάνοι Τουρκοκύπριοι έννεν φανατισμένοι. Έχουν τη θρησκεία τους, αλλά βλέπουν πίσω που τους συμβολισμούς και κρατούν μόνο κάποιες βασικές αρχές. Ακόμα και οι χώρες με φανατικούς μουσουλμάνους εν βλέπουν την Κύπρο σαν απειλή (καλώς ή κακώς, εν μπορούμε να γίνουμε απειλή για κανένα ρε γμτ). Όσο τούτες οι χώρες καταπιέζουντε που το ΝΑΤΟ και όσο οι μοναδικοί που αντιστέκουντε εν κάποιες οργανώσεις φανατικών ισλαμιστών, τούτοι οι ανθρώποι έννα παρουσιάζοντε σαν μαχητές υπέρ της ελυθερίας και θα αποκτούν παραπάνω δύναμη και επιρροή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PS. Φιλούι μου, μπορείς να φκάλεις τη λεκτική επαλήθευση; Εν έσιει κάποιο λόγο εφαρμογής πέραν που τον περιορισμό spam που bots και εν νομίζω να έσιεις έτσι πρόβλημα. Εν απλά σπαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλτατε Defiance για την κατάσταση εις τα κατεχόμενα παραπέμπω σε δαμαί:

    http://www.politis.com.cy/cgibin/hweb?-A=963136&-V=articles&-p

    Το πρόβλημαν έν τεράστιον εις τα κατεχόμενα με την ισλαμικήν τούρτζικην κυβέρνησην. οι θρησκευτικά μετριοπαθέστατοι Τ/Κ συμπολίτες απειλούνται με εξαφάνισην τζαι αντικατάστασην με υποταγμένους εκ Μέσης Ανατολής.

    Δια του λόγου του αληθές κόπιασε εις Σκάλαν. Εννά δεις πολλούς εποίκους που την Τουρτζάν τζαι Συρίαν οι όγοιοι ήρταν που τα κατεχόμενα εις τες ελεύθερες περιοχές τζαι παίζουν το παλαιστίνιοι.

    Το μεσαιωνικόν ισλάμ μας φακκά την πόρταν τζαι το κομμουνιστικόν ΑΚΕΛ τυφλωμένον που τις μη-μαρξολενινστικές νεοχίππηκες ιδέες επιτρέπει την εισχώρησην του εις ούλλην την Κύπρον. Εν αναγνωρίζει τον κοινωνικόν κίνδυνον. Ξεφτίλα η κατάσταση.

    Η καταπίεση που το ΝΑΤΟ υπάρχει. Υπάρχει εις συγκεκριμένες χώρες. Τωρά γιατί εμφανιστήκαν διάφορες ακραίες οργανώσεις εις διάφορα έθνη που υποταγμένους διαφόρων εθνών εξηγήται μόνον που την πλύσην εγκεφάλου που προκαλεί το ισλάμ τζαι καλεί τους εις ιερόν πόλεμον εναντίων των άπιστων. Εξ ου τζαι η έκρηξη βίας εναντίων των άθεων τζαι αλλόπιστων εις μουσουλμανικές χώρες ανά το παγκόσμιον.

    Το ΝΑΤΟ έκαμεν επίθεσην εναντίων των Σέρβων τζαι έν σταθερά μια απειλή για την Ρωσσίαν. αλλά εν ακούστηκεν που τα 200 εκατ. ορθόδοξους χριστιανούς κανέναν κάλεσμαν για πόλεμον εναντίων των καθολικών τζαι προτεσταντικών χωρών. Ο λόγος; Οι λαοί της Ευρώπης εβάλαν την θρησκείαν εις δεύτερην μοίραν.

    Τούτη έν η γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α τζαι τούτον το άρθρον έν σημαντικόν:

    http://kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=24009&show=Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να εκφράσω άποψη, ή εν ννα 'ρτει ο κουλλάς [ή γλαμπουρος] να ΜΑΣ συντρομάξει;

    Κυπριακόφωνε,
    Επειδή τυγχάνει να 'χουμε τζι' ΕΜΕΙΣ υποχρεώσεις κι άλλες προτεραιότητες, μια -δυο οφειλόμενες απαντήσεις [για κάποια σχόλια που με αφορούσαν στη συζήτηση του προηγούμενου post]θα τες καταθέσω το συντομότερον δυνατόν και χωρίς "καυκαλατίσματα" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εν το εσκέφτηκα έτσι... Είχα το νου μου στους τ/κ και όι στους έποικους. Εν γεγονός ότι ο Ερντογάν κάμνει ανοίγματα σε ισλαμιστικές χώρες και έννα θέλει να περάσει τούτον τον φανατισμό και στα κατεχόμενα.
    Στη Σερβία όμως εν περίπλοκη η κατάσταση. Οι ορθόδοξοι τζαμαί εν με τους μουσουλμάνους που ετσακώνουνταν και οι αμερικάνοι επιάν το μέρος των μουσουλμάνων. Και αν δεν επερνούσαν οι σλάβοι που τον αθεϊστικό κομουνισμό ίσως σήμερα να ήταν φανατισμένοι τζαι τζεινοι θρησκευτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν τω μεταξύ ευχαριστώ για που εύκαλες τη λεκτική επαλήθευση. Επέτρεψε μου να σου δώκω άλλη μια συμβουλή (τζαι εγώ τωρά μαθαίνω, μεν νομίζεις, απλά θέλω να σε βοηθήσω να γλυτώσεις το χρόνο που έφαα εγώ ώσπου να τα έβρω). Την ώρα που κάμνεις το ποστ, πάνω αριστερά έσιει μια επιλογή για να βάλεις link. Επιλέγεις τη λέξη που θέλεις και μετά πατάς το και γράφεις την πηγή σου τζαμαί. Κάμνει κλικ ο άλλος και πάει απευθείας. Ασπούμε τζαμαί που λαλείς "Η αραβική λέξη ισλάμ σημαίνει "υποταγή"", εμπορούσες να επιλέξεις τη φράση τζαι να την κάμεις ούλλη link που να πηαίνει δαμέ http://dictionary.reference.com/browse/islam.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ανεύ

    Ότι εννά βάλεις βάρτα εις την ανάρτησην που αννήκουν σε παρακαλώ. όι άσχετα προς την ανάρτησην σχόλια σε παρακαλώ.

    @ Defiance

    Τώρα να το δοκιμάσω εις τες επόμενες αναρτήσεις. Ευκαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πιστεύκω ότι τα προβλήματα εν καθ' οδόν. χωρίς να θέλω να ακούομαι ρατσιστής, οι ισλαμιστές στην χώραν μας πολλινίσκουν τζιαι οι συνήθειές τους εν τρομαχτικές. Λύουν τες διαφορές τους με μασιαιρώματα, δέρνουν κλπ...Κατίσιη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα σου εσυνιστουσα να αλλάξεις το όνομα του φεστιβάλ σου σε αντιφανατικο ή αντιισλαμιστικό φίλε.
    Οφείλουμεν σαν πολιτισμένοι να σεβούμαστεν κάθε θρησκεία, τζιαι να μέν βάλλουμεν τους φανατικούς τζιαι τους ακραίους σε ένα καζάνι με τον κόσμο που ζιει την θρήσκείαν του όπως έμαθεν ή όπωσ νιώθει.

    Εζήσα σε μουσουλμανικές χώρες τζιαι ξέρω καλά τα κακά του φανατισμού. Αλλά πάλε πιστευκω ότι κάθε θρησκεία, όπως τζιαι χώρα πρέπει να εβρει μόνη της τον δρόμον της στο διαφωτισμόν τζιαι στην δημοκρατία ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Itsmylife

    Τα χείριστα έν καθοδόν. Αλλά προς το παρών διορθώνεται το πρόβλημα. Ένναιν αργά. Απλώς εν έχουν όρχεις οι πολιτικοί μας τζαι όσοι πολίτες θωρούσιν το πρόβλημαν βρίσσουσιν. Εγιώ εν μπόρω να μεινίσκω άπρακτος τζαι άρα συνένοχος.

    @ Postbabylon

    Εν αντιλέγω. Αλλά δεν διακατέχομαι που τον σύνδρομον του Ιησού (η απατηλή αυτοθυματοποίηση εν αναμονή ανταλλαγμάτων/αμοιβών). Ο Πεφωτισμός εν επιτεύχθειν με πολιτικήν ορθότηταν. Η κάθε θρησκεία για να έβρει τον δρόμον της θέλει τζαι κούντημαν, συχνά αγενές. Τούτον έκαμεν το κίνημαν του Πεφωτισμού.

    Εν έτη 2010 κόμα ακούουμεν που υποταγμένους για ιερούς πολέμους εναντίων των άπιστων. Ο τριακονταετής πόλεμος (ο τελευταίος καθαρά θρησκευτικός πόλεμος της Ευρώπης μεταξύ καθολικών τζαι προτεστάντων) ετελέψεν το 1648.

    Πιάννεις με;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυπριακόφωνε,
    Καμιά ένσταση για το ότι το Ισλάμ [αλλά και κάθε άλλη θρησκεία – κάποιες ίσως σε μικρότερο βαθμό] αποτελεί οπισθοδρομήσει στην προσπάθεια για κοινωνική και πνευματική απελευθέρωση των ανθρώπων. [Δεν είναι ο Μαρξ που χαρακτήρισε τη θρησκεία ως το «όπιο του λαού»;].
    Όμως όπως υπήρχε και υπάρχει κοσμικός χριστιανισμός, υπήρξε και υπάρχει και κοσμικός ισλαμισμός. Δεν είναι όλα είτε άσπρα [ή κάτασπρα] είτε μαύρα [ή κατάμαυρα]. Άκουσες ας πούμεν για τους Αλεβίτες, μια μουσουλμανική κοινότητα [που κυρίως απαντάται στην Τουρκία], των οποίων το δόγμα είναι πολύ προοδευτικό; Υποστηρίζουν, λόγου χάριν, τις ίσες ευκαιρίες για τις γυναίκες και είναι ειρηνιστές. Δεν πιστεύουν στην Κόλαση ούτε στον Παράδεισο και ούτε κοιτάνε στη Μέκκα όταν προσεύχονται.

    Όμως μια και αποφάσισες να ενδιατρίψεις στο θέμα του θρησκευτικού φανατισμού γιατί να περιοριστείς μόνο στον ισλαμικό φονταμενταλισμό; Γιατί δεν επεκτείνεσαι και στα φαινόμενα του χριστιανικού φονταμενταλισμού που παρατηρούμε και στην κυπριακή κοινωνία; Έχω την άποψη ότι αποτελεί λάθος προσέγγιση η προσπάθεια διαχωρισμού των θρησκειών σε καλές και κακές. Ανεξαιρέτως ΟΛΕΣ χαρακτηρίζονται [άλλες σε λιγότερο κι άλλες σε μεγαλύτερο βαθμό] από δογματισμό και συντηρητισμό. Απλώς αναλογίσου ότι έχουμε προστάτες αγίους για τα διάφορα σώματα του στρατού [πυροβολικό, πεζικό, ναυτικό]!
    Ποια είναι αυτά τα φαινόμενα θρησκοληψίας ή θρησκευτικού φονταμενταλισμού που συναντάμε στην Κύπρο; Ας πούμεν, ο υποχρεωτικός αγιασμός στα σχολεία με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ή οι υποχρεωτικοί εκκλησιασμοί των μαθητών ή υποβολή της ανάγκης για εξομολόγηση [κτίζουν και εκκλησάκια πλειν στα σχολεία] ή της αναγκαιότητας της νηστείας [για θρησκευτικούς λόγους], ή το άτυπο πρωτόκολλο που ακολουθείται όπου σε διάφορες εκδηλώσεις να προσφωνούνται πρώτα οι παρευρισκόμενοι παπάδες και μετά οι κοσμικοί πολιτειακοί λειτουργοί!
    Πέραν τούτων των διαπιστώσεων όμως, θα εισηγούμουν για μελέτη, κι όχι μόνο σ’ ΕΣΕΝΑ, αγαπητέ Κυπριακόφωνε, αλλά γενικώς σ’ όποιο ενδιαφέρεται για τα περί θρησκειών, [και για τον μουσουλμανισμό/ισλαμισμό κι όχι μόνο] μερικά πολύ ενδιαφέροντα βιβλία, όπως τα
    1. “Άραβες”, του Βασίλη Ραφαηλίδη [από τις εκδόσεις “του Εικοστού Πρώτου”],
    2. “Ένας Σουλτάνος στο Παλέρμο” [μυθιστόρημα] του Tariq Ali [από τις εκδόσεις “ΑΓΡΑ”,
    3. “Η σύγκρουση των φονταμενταλισμών – Σταυροφορίες, Τζιχάντ και νεωτερικότητα”, επίσης του Tariq Ali [από τις εκδόσεις “ΑΓΡΑ” και
    4. “Μαρξισμός και νεοορθοδοξία”, του Δημήτρη Κασιούρα [από τις εκδόσεις “Σύγχρονη Εποχή”].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχω αναφέρει γιατί επικεντρώννουμαι εις το ισλάμ τζαι όι τον χριστιανισμόν.

    Ναι γινίσκουνται γάμοι, βαφτίσςα κτλ. εις την Κύπρον αλλά ελάχιστοι πάσιν κάθαν τζυρκατζήν εις την εκκλησςάν, ελάχιστοι ζςούσιν μιαν σωστήν χριστιανικήν ζωήν, ούλλον τζαι πιο λλίοι εξομολογούνται, νηστεύκουσιν κτλ. τζαι τέλος ο σταυρός φορείται που μιαν μειοψηφίαν τζαι οι πιο πολλοί που τζείνους φορούντο για αξέσσορι! χαχα

    Τούτον που θέλω να πω έναι ότι εις την Κύπρον η θρησκεία ένναιν πκιον κάτι το πνευματικόν που κυριαρχεί την ζωήν των αθθρώπων. Εκατάντησεν έθιμον, παράδοση. Τίποτε άλλον. Βλέπε πχ. την λειτουργίαν του Μ.Σαββάτου. Η μόνη περίπτωση που μερικοί Κυπραίοι αθθυμούνται τον θεόν έναι άμμαν τους συμβεί κάτι το τρομερά κακόν λόγω απελπισίας.

    Όσον αφορά τους αγιασμούς τζαι τα σύμβολα, εξήγηση έναι ότι δυσ/ευτυχώς (ανάλογα με ένταλως το θωρεί κάπκοιος) το κυπριακόν κράτος έσςει επίσημην θρησκείαν...την ελληνορθοδοξίαν! Κληρονομιά που τον Μακάριον. (εξ ου τζαι διδάσκουνται τα θρησκευτικά, γινίσκουνται αγιασμοί κτλ.). Το αν πρέπει να μείνει πρέπει να τεθεί εις δημοψήφισμαν κατά την γνώμην μου!

    Τέλος απλώς εννά τονίσω ότι οι πλείστες χώρες με πλειοψηφίαν υποταγμένου πληθυσμού γινίσκουνται ούλλον τζαι πκιο θρήσκες με τα ισλαμιστικά κινήματα να βρίσκουνται εις έξαρσην. Βλ. Τουρτζάν.

    Τζαι ναι οι Αλεβίτες έν οι πιο άκακοι υποταγμένοι. Δυστυχώς όμως, αν μεν κάμνω λάθος υπάρχουν μόνον 15-20 εκατ. τζαι σχεδόν ούλλοι έν εις την Τουρτζάν. Οι υποταγμένοι του ισλάμ έν πάνω που έναν δις! Τζαι σίουρα οι πλείστοι έποικοι εις ούλλην την Κύπρον ένναιν αλεβίτες. Αντιθέτως έν βαθύτατα θρησκευόμενοι αν κρίνω που τες πληροφορίες που εκ κατεχομένων τζαι αν κρίνω με όσα θωρώ εις την ελεύθερην Κύπρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α τζαι ευκαριστώ για τις εισηγήσεις σου για τα βιβλία! Εννά προσπαθήσω να τα θκιεβάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυπριακόφωνε,

    Εδιερωτήθηκες καμιά αν ο συντηρητισμός που γενικά χαρακτηρίζει την κυπριακή κοινωνία [η οποία δεν είναι και τόσο επιδεκτική σε αλλαγές ή/και παραμένει προσκολλημένη σε νοοτροπίες του παρελθόντος] έχει τες ρίζες του σ’ αυτήν την θρησκευτικότητα [στην οποία ΕΣΥ δεν δίνεις και τόση σημασία];
    Άποψη ΜΟΥ είναι ότι η «ελληνορθοδοξία» ΔΕΝ είναι απαραίτητα ή πρωταρχικά «Κληρονομιά που τον Μακάριον», αλλά αποτέλεσμα του σημαντικού [εθναρχικού ρόλου, όπως ονομαζόταν] που επαιζε διαχρονικά η Εκκλησία στα πολιτικοκοινωνικά δρώμενα της Κύπρου [και επί Οθωμανοκρατίας και επί Αγγλοκρατίας]. Αυτός ο ρόλος [της εκκλησίας και των παραφυάδων της] συνεχίστηκε [υπό άλλη μορφή όμως] και με την εγκαθίδρυση του κυπριακού κράτους. Ας πούμεν η παιδεία στην ελληνοκυπριακή κοινότητα είχε ένα εθνοκεντρικό και ελληνορθοδοξοκεντρικό χαρακτήρα που αναπαρήγαγε τα “πρότυπα” του καλού έλληνα και χριστιανού ορθόδοξου. Πως το είπε σε μια συνέντευξη του ο ΧατζιηΛιασής του ΑΠΟΕΛ; «Είμαι Έλληνας, Χριστιανός κι Ορθόδοξος»!
    Σίγουρα σ’ αυτά [στην αναπαραγωγή τέτοιων νοοτροπιών] έπαιξε ρόλο κι ο Μακάριος [και δεν είναι τυχαίο που ήταν και ο πρώτος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας], καθώς και οι κυρίαρχοι κύκλοι της ΕΟΚΑΐτικης Δεξιάς που ανήλθαν τότε στην εξουσία [σε συνδυασμό μάλιστα και με τη συνεχιζόμενη περιθωριοποίηση της Αριστεράς] ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγώ πιστέφκω να πιάσουμε τα πράματα μας και να φύουμεν.

    Το ισλάμ εν συνδεδεμένο με την πυρά. Επόλληνεν η πυρά στη κύπρο και εν κάμνουμεν εμείς με τη πυρά.

    Η πυρά η πολλή προκαλεί βία. Γι αυτό εν βίαιοι τούτοι. Επειδή πυρώνουν.

    Μπορεί να σου φαίνεται απλοικός ο συνειρμός. Αλλά εν βασικό στοιχείο.

    Να φύουμεν. Εν προδίδουμε κανέναν άμαν φύουμεν.

    Φυγάδες ή επιζήσαντες δε ξέρω αν βρίσκω διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. είπεν μας ενας λοχαγός στο στρατό, ότι αυτοί που επιζούν στο πόλεμο δεν ειναι η έξυπνοι. Εν οι μαλάκες.


    Δηλαδή εγώ είμαι γόνος κάποιου μαλάκα που επέζησε;


    Εθυμήθηκα τη ΣΕΑΠ σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Άνευ Ορίων

    Ναι ότι έγραψες, τούτον εννοούσα με το "κληρονομιά του Μακαρίου". Ο (θρησκευτικός) εθναρχισμός κτλ. Δηλαδή τα γνωστά.

    Όσον αφορά για τες μάππες: ΕΝ ασχολούμαι επειδή επικρατεί η απόλυτη πελλάρα μες τζείντους κύκλους.

    Οι μισοί φωνάζουσιν συνθήματα για Γρίβες, Ένωσην, ΕΟΚΑ Β', σφαγές ανθρώπων τζαι κουβαλούσιν εθνικιστικές σημαίες τζαι οι άλλοι μισοί πάσιν με τούρτζικες τζαι ψευδοκρατικές σημαίες τζαι συνθήματα περί ενώσεως με Τουρτζάν τζαι αδερφοποιήσεις με τους έποικους. Πρέπει να ντρέπουνται ούλλοι που ασχολούνται με την μάππαν τζαι συντηρούν τούντην αηδιαστικήν κατάστασην.

    Εφόσον το κυπριακόν ποδόσφαιρον παραμένει τόσον αηδιαστικά πολιτικοποιημένον εν θέλω να έχω να κάμω οτιδήποτε μιτά του. Αν τζαι να σταματήσει νάν πολιτικοποιημένον πάλαι έθεννα ασχολούμαι επειδή απλούστατα ειδικά το συγκεκριμένον άθλημαν το βρίσκω ανιαρόν...!

    @ Φλεγόμενος

    Ανέκαθεν σατηρικός τζαι καυστικός! Χαχαχαχαχα Την ΣΕΑΠ έντα την αθθυμήθηκες; Λόγω λόγου περί μαλακίας; χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το κοράνι ΔΕΝ γραφει πουθενα οτι πρεπει να σκοτώσουν απίστους, είναι συχρονες παρατραβηγμένες μεταφρασεις...και στην παλαια διαθήκη γραφει πολλα κουφά αλλά δεν τα κάνουμε θέμα.

    Οι μωαμεθανοι ήταν και είναι κοσμοπολίτες και πολύ ανεκτικοί, ουδέποτε διέπραξαν σφαγές όπως πχ οι καθολικοί ή οι προτεστάντες. Κατα την διάρκεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας εζησαν και ήκμασαν εκατονταδες θρησκευτικες μειωνότητες, ενω στην υπολοιπη ευρώπη είχαν αποτελειωθει(χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ισπανία με τα τοσα αράβικά μνημία δεν υπάρχει καμία συνέχεια αραβικού πολιτισμου).

    Αυτό που συμβαίνει με τα διαφορα καθεστώτα και την συμμόρφωση της "θρησκείας" στα μέτρα της εξούσίας τους είναι η πηγή του κακού. Πιστεύω θα ήταν πιο σωστό να προσεγγιστεί το όλο θέμα πιο "πολιτικά" και λιγότερο γενικά και "ρατσιστικα". Στο κατω κατώ οι συχρονοι ιστορικοί δεν αναγνωρίζουν ως "θρησκευτικούς" κανένα από τους πολέμους που οι πολιτικοί θεωρούν ως τέτοιους.

    Είναι ένα τεράστειο ζήτημα που έχει να κάμει με την σημερινή μορφή του κόσμου και πολυ λιγότερο με ένα "ιερό βιβλίο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Κυπριακόφωνος,

    Τούτα που γράφεις διασταυρώνεις τα τζιαι σκέφτεσαι τα, οξά φεύκουν ΣΟΥ ή είπαν ΣΟΥ τα τζιαι λαλείς τα;
    Ανεξαρτήτως της; γενικότερης άποψης ΣΟΥ για το ποδόσφαιρο [την οποία ΔΕΝ κρίνω], ΔΕΝ νομίζεις ότι αυτοαναιρείσαι με το να λαλείς που τη μια ότι “… Εφόσον το κυπριακόν ποδόσφαιρον παραμένει τόσον αηδιαστικά πολιτικοποιημένον εν θέλω να έχω να κάμω οτιδήποτε μιτά του …”, δηλ. ΔΕΝ το παρακολουθείς, τζιαι που την άλλη να ‘σαι τόσο κάθετος και ισοπεδωτικός στες προσεγγίσεις ΣΟΥ;
    Λαλείς, ας πούμεν: “… τζαι οι άλλοι μισοί πάσιν με τούρτζικες τζαι ψευδοκρατικές σημαίες τζαι συνθήματα περί ενώσεως με Τουρτζάν τζαι αδερφοποιήσεις με τους έποικους…” Μα είσαι σοβαρός; Θες να πεις ότι η κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ολοκότσιηνη που τες σημαίες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους, τζιαι ότι οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φωνάζουν το σύνθημα “Κύπρος – Τουρκία Ένωση”; Μα δουλέφκεις ΜΑΣ ρε Κυπριακόφωνε; Όπως λαλεί τζι’ ο παρέας ΣΟΥ ο Κουλλάς [άλλως Γλάμπουρος] «Εν αλλού γιε μου που σας είπαν να τα σερβίρετε τούτα. Μεν συγχίζεσαι.»
    Σίγουρα κάποια ακραία [και εκτός έλεγχου] μεμονωμένα όμως περιστατικά υπάρχουν, αλλά η γενικεύσεις υποδηλώνουν προκατάληψη, κολλήματα και έλλειψη επιχειρημάτων. Πέραν τούτου, διερωτήθηκες καμιά φορά [αφού θέλεις να θεωρείσαι και πολιτικοποιημένος, σκεπτόμενος και ενεργός πολίτης] αν γι’ αυτά τα μεμονωμένα φαινόμενα [στην κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ] οφείλονται στην απολιτικοποίηση των νέων ή/και στη έλλειψη σωστής πολιτικής κρίσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ ΚΑΖΑΝΙ

    Οι στοίχοι που έγραψα έν που το Κοράνιν κατευθείαν, κεφάλαιον 'σούρα'. Εν έχω τίποτε άλλον να πω για το θέμαν. Αν θέλεις να πιστεύκεις το ΠΑΡΑΜΥΘΙΝ ότι το ισλάμ ένι ειρηνική θρησκεία δικαίωμαν σου αλλά ουκ εστί κολακευτικόν.

    Τζαι η βίβλος σίουρα γράφει καμπόσα κουφά αλλά ένι μετρημένοι τζείνοι εις την Ευρώπην που ασχολούνται πκιον με την βίβλον. Είπα τα πολλές βολές τζαι εν θέλω να επαναλαμβάννουμαι.

    Η προσπάθειαν μου για τον ευνουχισμόν της "θρησκείας" του ισλάμ ένναιν ρατσιστική εχτός τζαι αν θεωρείς το τι επέτυχεν ο Πεφωτισμός εναντίων της χριστιανικής θρησκοληψίας κάτι το ρατσιστικόν καθώς επίσης τζαι το περί θρησκείας τζαι οπίου του Μαρξ.

    Εν μπορώ να καταλάβω γιατί το να κατακρίνει κάπκοιος τον χριστιανισμόν έν εντάξει τζαι κοινώς αποδεχτόν αλλά άμμαν πει κάτι εναντίων του ισλάμ έν ρατσιστικόν τζαι κακόν. Μέμπα τζαι υπάρχει τόσος φόος για το ισλάμ που οδηγά κάπκοιον εις την αυτολογοκρισίαν; Τραγικόν το βρίσκω.

    Εγιώ ευτυχώς εν έχω έτσι κολλήμαν τζαι εννά συνεχίσω το φεστιβάλ εναντίων του ισλάμ.

    @ Άνευ

    "Τούτα που γράφεις διασταυρώνεις τα τζιαι σκέφτεσαι τα, οξά φεύκουν ΣΟΥ ή είπαν ΣΟΥ τα τζιαι λαλείς τα;"

    Τούτην ακριβώς την αρώτησην κάμε την εις τον εαυτόν σου. Εγιώ πάντως δουλεύκω ΜΟΝΟΝ για ΛΟΟΥ ΜΟΥ! Για ΕΣΕΝΑΝ εν ιξέρω!

    Ότι είχα να πω για την μάππαν είπα τα. Μπορεί να τα αναλύσω εις το μέλλον. Πάντως η αντίδραση σου για την σπόντα που έσυρα για τα συνθήματα ΟΥΛΛΩΝ των ομάδων έν ΓΡΟΥΣΑΦΙΝ. χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Κυπριακόφωνος,

    Γράφεις τζιαι λαλείς ΜΟΥ [πιο πάνω] : «Τούτην ακριβώς την αρώτησην κάμε την εις τον εαυτόν σου. Εγιώ πάντως δουλεύκω ΜΟΝΟΝ για ΛΟΟΥ ΜΟΥ! Για ΕΣΕΝΑΝ εν ιξέρω!» - ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που αφήνεις [ύπουλα!] μπηχτές για το άτομο ΜΟΥ, όταν δυσκολεύεσαι [ή έστω βαρκέσαι] ν’ δώσεις απαντήσεις. Τζιαι πράγματι τούτο εν κάτι «Εν εκαρτερούσα [...] που ΕΣΕΝΑΝ ειδικά»!
    Παρεμπιπτόντως άμα με πκιερώσουν τζιείνοι που δουλεύκω για λλόου τους [γιατί εν λαλείς καθαρά ποιοι νομίζεις ότι μπορεί να ‘ν’ τούτοι τζιαι παρά μόνο πετάσσεις σαν κατίνα σπόντες;] να ‘ρτεις τζι’ ΕΣΥ, παρέαν με τον “Κκουλλά” [τον Γλάμπουρον], να ΣΑΣ τζιεράσω πο’ ναν λίζον με το νερόν του!

    Στο προηγούμενο post ΣΟΥ λαλείς ότι «άησα σε άφωνο» [με μιαν «αρώτηση» ΜΟΥ], ενώ στην απάντηση ΣΟΥ προς τον σχολιογράφο “ΚΑΖΑΝΙ” προσπαθείς ν’ αποδείξεις ότι τα όσα γράφεις ΔΕΝ είναι ρατσιστικά!
    Αυτοαναιρείσαι συμπαθέστατε κατά τ’ άλλα Κυπριακόφωνε. Ενώ αυτά που γράφεις μπορεί να έχουν μια βάση και κάποιοι από τους προβληματισμούς ΣΟΥ μπορεί να είναι δικαιολογημένοι [κι εδώ μιλώ για την μετανάστευση και τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό], εν τούτοις η γραφίδα ΣΟΥ [το όλο ύφος και περιεχόμενο της όζει ξενοφοβίας!!!
    Και το ερώτημα που υπέβαλα στην προηγούμενη παρέμβαση ΜΟΥ παραμένει εκεί αναπάντητο: “Θες να πεις ότι η κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εν ολοκότσιηνη που τες σημαίες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους, τζιαι ότι οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φωνάζουν το σύνθημα “Κύπρος – Τουρκία Ένωση”;”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε Anef, μεν κολλάς πάνω στην κερκίδα της Ομόνοιας ρε φίλε. Ο άνθρωπος έκαμε μια γενικολόγηση για να πει τους λόγους που εν ασχολείται με την μάππαν. Ούτε ούλλοι της κερκίδας της Ομόνοιας, ΑΕλ (και ξέρω 'γω ποιες άλλες αριστερές έσιει) εσηκώσαν σημαίες του ψευδοκράτους, ούτε ούλλοι της κερκίδας Αποέλ, Απόλλων, Ανόρθωσης υποστηρίζουν την ΕΟΚΑ Β (για τους οποίους εν σε άκουσα να διαμαρτυρηθείς). Αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι οι κερκίδες εν μαγμήτης για τους ακραίους και ότι το ποδόσφαιρο στην Κύπρο εν πολιτικοποιημένο μέχρι αηδείας. Έσιεις έναν περίεργο τρόπο να μετατρέπεις τα πάντα που εν συμφωνείς σε επίθεση εναντίον σου και (μετά που έναν κατεβατό απαντήσεις που σύρνεις) μόλις σου πει ο άλλος μια κουβέντα πιάνεις την σε στυλ quote και σύρνεις την για να δείξεις ότι σου επιτέθουνται.
    Καζάνι, ούλλοι οι πολέμοι έχουν παραπάνω που ένα λόγο που γίνουνται. Για τες σταυροφορίες π.χ., κάποιος μπορεί να πει ότι ήταν θρησκευτικοί πολέμοι, άλλος οικονομικοί. Και οι θκυο έχουν δίκιο. Η θρησκεία εχρησιμοποιήθηκε για στρατολόγηση και φανατισμό με σκοπό την κατάκτηση εδαφών και εκατέληξε σε λεηλασία. Πάντως εν γεγονός ότι εν εμείναν άλλες θρησκείες εκτός που τον μουσουλμανισμό τόσο φανατικά οργανωμένες μέσω οργανώσεων που να δημιουργούν τόσα προβλήματα. Καμιά χριστιανική οργάνωση εν εσκότωσε κανέναν για τα σκίτσα του και τες ιδέες του. Καμιά ινδουιστική οργάνωση εν ζητά θάνατο στους άπιστους. Καμιά βουδιστική οργάνωση εν κάμνει επιθέσεις σε ξενοδοχεία και τρένα. Για εμένα τούτα εν οπισθοδρώμηση και ωφείλουνται στες εκστρατείες του ΝΑΤΟ στη Μ. Ανατολή. Εν τους αφήνουν να αναπτυχθούν και να ηρεμήσουν και με τούτον τον τρόπο δαιμονοποιείται ο "δυτικός χριστιανός" και ξεκινούν τζιχάντ. Για κάθε δράση υπάρχει μια αντίδραση, και για την καταπίεση η αντίδραση εν η ακραιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Defiance
    Συμφωνω μαζί σου, οτι η θρησκεία ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ως οπλο και οταν οι ομαδες της μαππας καταντουν για καποιους θρησκεια παλε οι θρησκοι μπορουν να σκοτωσουν ταχα γι αυτην...
    πρεπει να σου θυμισω την χριστιανικη οργανωση κουκλουξκλαν, την "χριστιανικη" ιερα εξέταση ή τες διαφορες χουντες που προταξαν πρωτα απ όλα το "χριστιανισμό" τους, η τους χωρκανους μας δολοφονους εακαβητατζίες που σκοτωναν "απιστους" ή "τουρκους"(τουρκος= απιστος αφου τα αβαφτιστα μωρα ακόμα λαλουν τα τουρκουδκια), βουδιστικες εξτρεμιστικες οργανωσεις υπαρχουν πολλές, στην σριλανκα βουδιστες επετσοκοψαν εκατομύρια αποσχιστες μουσουλμάνους, προσφατα στην ινδια εξτρεμιστες ινδουιστες ανατιναξαν τρένο κοντα στα συνορα με το πακισταν. Τες περισσότερες φορες εν οι ξένοι που χρησημοποιούν την θρησκεία ως πηγη διαφορετικότητας και αιτία πολέμου τες παραπάνω όμως φορές το πράττουν σε συνέργασία με τους τοπικούς αρχοντες ποθ διψουν από εξουσία, για να μην ανοιξω πληγές θα αναφερτώ μόνο στον Γκαντι (εμεις, οι δεκτες της αγγλικής προπαγανδας τον εχουμε για Θεο, στην Ινδια όμως θεωρείται μειοδότης) που δεκτηκε την αποκοπή του Πακισταν από την Ινδια επειδή τάχα ήταν στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι...

    τελωςπαντων παρότι αθεος δεν πιστευω οτι καπια θρησκεια διδασκει την σφαγη αλλά όλες διδασκουν πανω κατω τα ιδια πραματα.Οπως ουτε ο ορθοδοξος χριστανισμος διδασκει την φιαλαργυριά και την εγκεμεταλλευση του συνανθρωπου..Και εξακολουθω να πιστευω οτι οταν βαζεις στο ιδιο καλαθι δυσεκατομυρια ανθρωπους και τους βαζεις μια ταμπελα "ισλαμιστης" τοτε προκειτε περι ρατσισμού είτε περι βαθυτατης αγνοιας του πλουραλισμού που υπαρχει στον μωαμεθανισμό αλλα και των γεωστρατηγικών συμφεροντων του σήμερα.

    Τελος ρε φίλε την ΑΕΛ δεν μπορεις να την βαλλεις στο ιδιο καλαθι με ομαδες-οργανα κομματος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Καζάνι
    Χαχαχα, εντάξει εν ξέρω για την ΑΕΛ και εν ξέρω ποιες ομάδες εν όργανα κόμματος και ποιες φιλοξενούν απλά όργανα κόμματος και ακραίους. Το πόιντ μου έπιασες το όμως.
    Κουκλουξκλαν και ιερά εξέταση ήταν στο παρελθόν. Εγώ μιλώ για σήμερα. Στη Σριλάνκα μάλλον εν για τους Ταμίλ που μιλάς που έννεν καν Βουδιστές αφού κάμνουν επιθέσεις σε βουδιστικούς ναούς, τζαμέ εν φυλετικό το πρόβλημα και ζητούν ανεξαρτησία. Για Ινδία έσιεις δίκιο. εν ινδουιστικές οργανώσεις που την Ινδία και συγκρούουνται με μουσουλμανικές οργανώσεις που Πακιστάν. Ως συνήθως, τρων την οι άμαχοι.
    Σίουρα έννεν ούλλοι οι μουσουλμάνοι φανατικοί και άρρωστοι. Εγώ τουλάχιστον αποκαλώ ισλαμιστές τους φανατικούς μουσουλμάνους για να τους ξεχωρίζω. Αλλά έσιει πολλούς που ένι και εν οργανωμένοι. Και οι πρώτοι που την τρων εν οι μη φανατικοί μουσουλμάνοι που αρνούνται να φανατιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητέ Defiance,

    Θα ξεκινήσω απ’ αυτό που πολύ σωστά επισημαίνεις στο τέλος της παρέμβασης ΣΟΥ [σε απάντηση ΣΟΥ προς τον σχολιογράφο ΚΑΖΑΝΙ - 15 Αυγούστου 2010 11:25 π.μ. ]: “Για κάθε δράση υπάρχει μια αντίδραση …” [είναι νόμος της Φυσικής τούτη η ρήση] “… και για την καταπίεση η αντίδραση εν η ακραιότητα.” [Όχι μόνο η ακρότητα, αλλά και η οργανωμένη και στοχοπροσηλωμένη μαζική πάλη με σκοπό την ανατροπή ή αλλαγή κάποιων καταστάσεων, που κρίνονται άδικες, αναχρονιστικές και οπισθοδρομικές] ... Και η περιθωριοποίηση των ανθρώπων ή η ελιτιστική [για να μην πω ρατσιστική ή ξενοφοβική] αντιμετώπιση τους [είτε αυτοί είναι μουσουλμάνοι, μετανάστες, Τσιγγάνοι, ή Μάρτυρες του Ιεχωβά] ΔΕΝ επιλύει προβλήματα, αλλά περισσότερο τα οξύνει!

    Και οι γενικεύσεις που υποβάλλουν ότι <«για όλα φταίνε οι μετανάστες», ή ότι «όλοι οι ΑΠΟΕλίστες είναι φασίστες» ή ότι «οι Ανορθωσιάτες εν ΕΟΚΑΒητατζήδες» [βλέπεις ΔΕΝ έχω πρόβλημα να αναφερθώ και σε τέτοια στερεότυπα] ή ότι «οι βουλγάρες εν πουτάνες» ή ότι «οι τσιγγάνοι εν κλέφτες τζιαι παραπόττες» ή ότι “… οι άλλοι μισοί [σημ.: οι ΟΜΟΝΟΙΑ-τες] πάσιν με τούρτζικες τζαι ψευδοκρατικές σημαίες τζαι συνθήματα περί ενώσεως με Τουρτζάν τζαι αδερφοποιήσεις με τους έποικους…”, αναδεικνύουν έμμονες και κολλήματα αλλά αδυναμία για συζήτηση. Είναι αυτό μου θέλω να επισημάνω κι όχι ότι ΜΟΥ επιτίθενται [αν και συμβαίνει και τούτο]. Οι πλείστες προσεγγίσεις είναι επιφανειακές και φορτισμένες με έντονο συναισθηματικό πατριωτισμό - δεν αναζητούνται ΚΑΘΟΛΟΥ τα αίτια και τα αιτιατά για τα διάφορα κοινωνικά προβλήματα και φαινόμενα.
    Τώρα αν κάποιοι ενοχλούνται κι από τον «κατεβατό απαντήσεων που σύρνω», ας ΜΟΥ πουν καθαρά να μην παρεμβαίνω. Έτσι ΔΕΝ θα τους φέρνω και σε δύσκολη θέση και να αναγκάζονται στο τέλος [ελλείψει επιχειρημάτων ή διάθεσης ή αν θες και χρόνου για συζήτηση] να διερωτούνται ποιοι είναι οι εργοδότες ΜΟΥ ή από που [ή ποιους] πκιερώνουμαι!!! Μέχρι εκεί φτάνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ Άνευ

    Εκάλυψεν με αρκετά ο Defiance. Πάντως είσαι ξεκαρδιστικός. Πραγματικά. Είσαι η ενσάρκωση της παρoιμοίας "απόν έσςει μούγιαν μουγιάζεται."

    Παρεπιπτόντως. Αναφέρεις ότι ο πολυαγαπημένος σου Μαρξ είπεν ότι οι θρησκείες έν το όπιον το λαού αλλά αποκαλείς τον τίτλον μου τζαι την ανάρτησην μου ξενοφοβικήν επειδή επιτίθεμαι εις το ισλάμ. Δηλαδή παραδέχεσαι αυτόματα ότι τζαι ο Μαρξ ήτουν ξενοφοβικός επειδή επιτέθηκεν εις ούλλες τες θρησκείες.

    Με την ίδιαν λογικήν επίσης συμπεραίνει κάποιος ότι είσαι τζαι εσού ο ίδιος ρατσιστής επειδή επιτέθηκες εις τον χριστιανισμόν ενώ εν μπορείς να αποκαλείς τον εαυτόν σου κομμουνιστή επειδή υπερασπίζεσαι έμμεσα το ισλάμ, μιαν θρησκείαν.

    Τελικά είπεν ο γάρος του πετεινού τζεφάλα. Όζει παρανόησην η κατάσταση...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κυπριακόφωνε,

    Εξακολουθείς να εκτρέπεις τη συζήτηση, να παίζεις με τες λέξεις και να υπεκφεύγεις αποφεύγοντας να απαντήσεις σε ουσιώδη ζητήματα και ερωτήματα που προκύπτουν μέσα από τα γραφόμενα ΣΟΥ και τις αναρτήσεις ΣΟΥ!
    Η τοποθέτηση ΣΟΥ “Με την ίδιαν λογικήν επίσης συμπεραίνει κάποιος ότι είσαι τζαι εσού ο ίδιος ρατσιστής επειδή επιτέθηκες εις τον χριστιανισμόν ενώ εν μπορείς να αποκαλείς τον εαυτόν σου κομμουνιστή επειδή υπερασπίζεσαι έμμεσα το ισλάμ, μιαν θρησκείαν”, μοιάζει με την περιβόητη άσκηση λογικής “ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι”!!! Αυτή είναι η μαρξιστική διαλεκτική ΣΟΥ, Κυπριακόφωνε;
    Προσωπικά ΔΕΝ θα συνεχίσω αυτή την κουβέντα [μαζί ΣΟΥ] γιατί η αντιπαράθεση ΜΑΣ έχει πάρει μια πολύ προσωπική χροιά με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετεί τίποτα!!! Φυσικά τα ερωτήματα ΜΟΥ είναι εκεί και στέκουν αναπάντητα ...Ας πούμεν, πιστεύεις “… ότι οι μεγαλοκάτοχοι του πλούτου [είτε αυτοί είναι πρίγκιπες, βασιλιάδες ή μεγαλοεπιχειρηματίες] μπορούν από μόνοι τους [χωρίς πιέσεις, κινητοποιήσεις, εξεγέρσεις επαναστάσεις από τα κάτω] να επιδείξουν καλές προθέσεις και διάθεση και ν’ αναγνωρίσουν ότι κι ο απλός λαός έχει δικαιώματα και να παραχωρήσουν τα πλούτη τους για να επιλυθούν τα παγκόσμια προβλήματα της μετανάστευσης, της φτώχειας και της πείνας”;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ Άνευ

    Απέδειξα ότι είσαι ρατσιστής. Άμμαν αποφασίσεις ότι έσςεις τα κότσςα να το παραδεκτείς ειδοποία με!!

    Τέλος: Ουδέποτε είπα ότι λύνεται. Απλώς το φαντάστηκες.

    Αλλά το να ταΐζει ο κοσμάκης τους παράνομους μετανάστες που εσυνεργαστήκασιν με τες κατοχικές δυνάμεις για να έρτουσιν δακάτω ενώ ο πρίγκιψ ζςει εις την χλιδήν τζαι να αδιαφορεί για τους φτωχούς μέστην γειτονιάν του ΈΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ.

    Αν μοιραστεί όμως ο πρίγκιπας λλίον που την περιουσίαν του, αν βάλει τους φτωχούς που κάτω που την στέγην του, αν αποφασίσει ότι εν θέλει υπερκέρδος τζαι πολυτέλειες τζαι τέλος αν δώκει δουλειάν εις τους φτωχούς με σεβαστόν μισθόν τζαι συνθήκες εργασίας το πρόβλημαν έν πιο κοντά στην λύσην επειδή απαμβλύνεται.

    Ένναιν μόνον κοντά εις τον νουν τούτα που λαλώ, ΑΜΜΆ εν ΜΕΣΤΟΝ νουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κυπριακόφωνε,

    Κλαπ κλαπ και BRAVO που «απέδειξες ότι είμαι ρατσιστής»! Αφού το λαλείς ΕΣΥ που είσαι και δαημων!!!

    Γράφεις τζιαι λαλείς: «Αν μοιραστεί όμως ο πρίγκιπας λλίον που την περιουσίαν του, αν βάλει τους φτωχούς που κάτω που την στέγην του, αν αποφασίσει ότι εν θέλει υπερκέρδος τζαι πολυτέλειες τζαι τέλος αν δώκει δουλειάν εις τους φτωχούς με σεβαστόν μισθόν τζαι συνθήκες εργασίας το πρόβλημαν έν πιο κοντά στην λύσην επειδή απαμβλύνεται.» --- Η αφέλεια [ΣΟΥ] σ’ όλο της το μεγαλείο! Ποιοι ρε παρέα από τόση έχοντες και κατέχοντες δίνουν οικειοθελώς στους μη έχοντες; Έτσι λαλεί ο Μαρξ [που τον «εδκιάβασες» τζιαι «εκατανόησες τον»] τζι’ εγίνει τώρα ο «πολυαγαπημένος» ΜΟΥ; [Αλλά επί αυτού θα τα γράψω στο προηγούμενο post όπου ΣΟΥ οφείλω μια απάντηση] ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ Άνευ

    Χαχαχαχα τωρά λαλείς μας ότι η φιλανθρωπία εν υπάρχει; Είσαι πραγματικά τόσον κυνικός;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εν προφανές ότι εν εδιάβασες το Κοράνι. Αν το εδιάβαζες ήταν να εν σωστές οι μεταφράσεις σου που τη 2η σούρα. Επίσης αν το εδιάβαζες εννα επρόσεχες ότι δεν είναι λιγότερο βίαιο, καταδικαστικό για τους άπιστους τζαι απάνθρωπο που τη χριστιανική Βίβλο. Ο μόνος τρόπος να το εδιάβασες τζαι να τα γράφεις τούτα είναι να επιλέγεις να "ερμηνεύεις" τα κομμάτια της Βίβλου που εν βάρβαρα, τζαι να πιάνεις κυριολεκτικά τα αντίστοιχα κομμάτια του Κορανιού.

    Ο Θεός της Χριστιανοσύνης, του Εβραϊσμού τζαι του Ισλάμ εν ο ίδιος. Εν του αρέσκουν οι άπιστοι τζαι κρούζει τους αιώνια στην κόλαση. Σώζει μόνο όσους τον παραδέχουνται ως το μόνο αληθινό Θεό. Επί χιλιετηρίδες σφάζεται κόσμος στο όνομα του τζαι εν ηλίθιο να προσπαθώ να διαλέξω μεταξύ του μεσαίωνα, των σταυροφοριών, των ενεργειών του Ισραήλ, της συμπεριφοράς του Βατικανού κατά τον παγκόσμιο πόλεμο, τους νόμους του Ιράν/της Σαουδικής Αραβίας τζαι να τους κατατάξω σε βαρβαρότητα.

    Στες σημιτικές θρησκείες υπάρχουν πάντα οι φανατικοί που διαβάζουν κάποια κομμάτια του ιερού τους κανόνα κυριολεκτικά τζαι διούν τους παραπάνω βάρος που τα άλλα κομμάτια που αφορούν τη συμπόνοια, τη συγχώρεση τζαι την ανεκτικότητα. Πολύ φοβούμαι ότι το ίδιο κάμνεις τζαι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμε:

    Οι παραπομπές μου έν σωστά μεταφρασμένες που άραβαν, ευχαριστώ. Η συμπόνια εις την οποίαν αναφέρεσαι συχνά αφορά τους πιστούς της θρησκείας. Εις το δε Ισλάμ λαλεί το ξεκάθαρα. Ξαφνιάζει με που εν το εκατάλαβες κόμα.

    Τζαι επειδή εν εκατάλαβες κόμα το νόημαν τούντης ανάρτησης:

    Είναι η υπεράσπιση του κοσμικού κόσμου που την οργανωμένην θρησκείαν, τζαι ο μιαλλύττερος της κίνδυνος τωρά έν το Ισλάμ.

    Εσού τι προτιμάς; Μιαν θρησκόληπτην ή μιαν κοσμικήν κοινωνίαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς αποκατάσταση της αλήθειας. Η μετάφραση εν δική μου, αλλά εν πολλά πιο κοντά στο αυθεντικό κείμενο που του άραβα που επικαλείσαι. Εκτός αν θέλεις να μας πεις πια έκδοση του Κορανιού σου εμετάφρασε.

    Σούρα 2:98
    Όποιος αντιτάσσεται στο Θεό, τους αγγέλους Του, τους προφήτες Του, και το Γαβριήλ και Μιχαήλ, πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Θεός αντιτάσσεται στους άπιστους.

    Σούρα 2:160 - 164
    Όσο για εκείνους που μετανοούν, σωφρονιστούν, και ομολογούν τους σώζω. Είμαι ο Σωτήρας, απείρου ελέους.
    Εκείνοι που μένουν άπιστοι και πεθαίνουν άπιστοι, θα έχουν την καταδίκη του Θεού, των αγγέλων και των ανθρώπων,
    για όλη την αιωνιότητα. Για αυτούς δεν θα υπάρξει σωτηρία
    Ο Θεός είναι μόνον ένας, δεν υπάρχει κανένας πλην Εκείνου, άπειρης χάρης, απείρου ελέους.

    Σούρα 2:191 - 195
    Μπορείτε να σκοτώσετε αυτούς που κάνουν πόλεμο εναντίον σας, και να εκτοπίσετε αυτούς που σας έχουν εκτοπίσει. Η καταπίεση είναι χειρότερη από φόνο. Μην πολεμάτε σε ιερούς χώρους εκτός αν σας έχουν επιτεθεί. Εάν σας επιτεθούν μπορείτε να τους σκοτώσετε. Αυτή είναι η δίκαιη απάντηση στους άπιστους
    Αν αποφύγουν να επιτεθούν, ο Θεός είναι Συγχωρός, απείρου ελέους.
    Μπορείτε να τους πολεμήσετε για να αποσείσετε την καταπίεση και να θρησκεύετε ελεύθερα, αν τα αποφύγουν δεν θα είσαστε επιθετικοί, η επίθεση είναι μόνο για όσους σας επιτίθονται
    Κατά τους ιερούς μήνες η επιθετικότητα τους μπορεί να απαντηθεί με ίση επιθετικότητα. Αν σας επιτεθούν μπορείτε να ανταποδόσετε τα ίσα. Θα θρησκεύετε στο Θεό και να ξέρετε ότι ο Θεός είναι με τους δίκαιους.
    Θα ζείτε τη ζωή σας για το Θεό, δε θα ρίχνετε τον εαυτό σας στην καταστροφή. Θα είστε φιλεύσπλαχνοι, ο Θεός αγαπά τους φιλεύσπλαχνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμε ομιλάς αραβικά; Μετάφρασες από αραβικά σε ελληνικά;

    Από μουσουλμανικές πηγές μεταφρασμένες από εξειδικευμένους μεταφραστές:

    1. http://quran.com/2/98

    "Allah is an enemy to the disbelievers."

    2. http://quran.com/9/5

    "then kill the Mushrikun wherever you find them"

    3. http://www.muslimaccess.com/quraan/arabic/002.asp

    "Those who reject faith, and die rejecting, on them is Allah's curse"

    Ούλλα τα πκιο πάνω είναι επιβεβαιωμένα που Αραβόφωνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή