Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Αντισλαμικόν Φεστιβάλ: Μέρος 2ον

Το βίντεον συντυχάννει που μόνον του:

16 σχόλια:

  1. Πολλά δυνατή. Εν τω μεταξύ έψαξα λλίο για την τύπισσα. Διαχωρίζει τον μουσουλμανισμό που τον ισλαμισμό (όπως είχα πει και σε προηγούμενο ποστ στον Καζάνι). Δηλώνει μουσουλμάνα που εν εισχωρεί στο ισλάμ, το οποίο λαλεί εν παραπάνω πολιτική ιδεολογία με σκοπό την εξάπλωσην του δια της βίας και κατακρίνει τες τρομοκρατικές επιθέσεις. Όπως είπε για να δώκει έμφαση στον παραλογισμό των καμικάζι "Κανένας εβραίος εν ανατινάχτηκε ποτέ σε γερμανικό εστιατόριο".
    Το σημείο με τη δολοφονία του καθηγητή της εν αμφιλεγόμενο, αφού άλλοι λαλούν ότι η δολοφονία έγινε εκτός πανεπιστημίου και ότι η Σουλτάν εν ήταν μαζίν του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυπριακόφωνε [Δημοκράτη, Αντι-ρατσιστή και μελετητή του Μαρξ],
    Αν επιτρέπεται πότε θα εγκρίνεις τα τελευταία σχόλια ΜΟΥ στο post ΣΟΥ “Παράκλησις εις Σαουδάραβαν Πρίγκιπαν” για να γίνουν και ορατά; Εν τζιαι έβαλες ΜΕ σε καραντίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμίζει πρώην πρεζόνι που έκοψε τα φιξ οταν επεθανε που οβερντοουζ μεσα στα χερκα του η φιλενάδα του και αφού τον επαραλάβαν παπαδες, εβαλαν τον να κάμει ομιλία σε στημένο ακρωατήριο. Γκοντ Μπλέσσ Αμέρικα!!!

    Τα έχει λίγο μπερδεμένα αφού κατ αρχην λέει πολύ σωστά ότι το ισλάμ πρόκειτε περί πολιτικής ιδεολογίας ( η θρησκεία χειραγωγειται από επιτήδιους και βρίσκει απήχηση στες μάζες λόγω καποιων συγκεκριμένων γεωπολιτικών συνθηκών) και μετά μας λέει ότι οι μωαμεθανοι λατρέυουν ένα θεό ''τέρας'' με αποτέλεσμα να γίνουν και οι ίδιοι τερατα!!!

    Γκοντ Μπλέσσ Αμέρικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Άνευ

    Μερικές βολές πραγματικά συμπεριφέρεσαι σγιαν υστερικιά. Ωρίμασε επιτέλους...! Προ πάντων κάμε διακοπές...Τες έσςεις ανάγκην.

    @ Καζάνιν

    Χαχαχαχαχα αρέσκει μου το πόσον σε επείραξεν το Γκοντ Μπλεσσ Αμέρικα! Τούτον μας λαλεί ΠΟΛΛΑ!

    Για πε μου ρε Καζάνιν. Προτιμάς το ισλάμ σγιαν πολιτικόν σύστημαν παρά ότι έχουμεν τωρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΕΕ μα αφού η Αμέρικά ευθυνεται κατα πολύ για τους σημερινούς εξτρεμισμούς ρε φιλε μου, πως να μην με ενοχλήσει το γκοντ μπλέσσ αμέρικα??? Τι εννοεις οτι λέει πολλα που με πείραξε, εσένα δεν σε πείραξε?

    Μα εννοείται πως δεν προτειμώ το ισλάμ, σίχαίνομαι καθε θεοκρατικό καθεστώς. Νομίζω και στο προηγούμενο σου πόστ όταν μίλησα, ήμουν αρκετα ξεκαθαρος. Το όλο ζήτημα ΜΟΝΟ από πολιτική και γεωπολιτική σκοπια μπορεί να μελετηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυπριακόφωνε,

    Έτσι άμα εν ΣΟΥ συμφέρει τούτα που λαλούμεν βκάλλεις ΜΑΣ τζιαι υστερικούς [ψυχολογο-ψυχίατρε μου ΕΣΥ!!!] τζιαι θέλεις να ΜΑΣ στείλεις σε διακοπές!!! Βλέπεις εν εξυπηρετούμε τα ιδεολογήματα ΣΟΥ!!!
    Πάντως για ενημέρωση ΣΟΥ είμαι σε διακοπές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρέσκει πολλά το γκοντ μπλες αμέρικα. Έχουμε και λέμε: "όλοι οι άνθρωποι εν παιδιά του (χριστιανικού) θεού και ίσοι" vs "ο (χριστιανικός) θεός ασχολείται με πολιτική και γεωπολιτική και δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μια συγκεκριμένη (χριστιανική) χώρα που βάφει με αίμα τον μισό κόσμο (τον άλλο μισό στέλλει άλλους να τον βάψουν με αίμα)". :S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Άνευ

    Έκαμα μιαν έρευναν εις το διαδίκτυον. Οι ιατροί συστήνουν το Tofranil τζαι το Prozac. Κοίταξε τα.

    Μα έντα διακοπές κάμνεις καλέ μου άθθρωπε; Αφού είσαι μέστα ιστολόγια 24/7. Εν έπρεπεν να πάρεις τον ηλεκτρονικόν σου υπολογιστήν μιτά σου...! Ένταλως εννά χαλαρώσεις τζαι να πνάσεις άμμαν επήρες την δουλειάν σου μιτά σου; Τσ τσ τσ.

    Τα υπόλοιπα εχτός θέματος σχόλια σου εννά διαγράφουνται. Χαρασςό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυπριακόφωνε,

    Το πως εν να λειτουργήσω στες διακοπές ΜΟΥ επέτρεψε ΜΟΥ να το αποφασίσω μόνος ΜΟΥ!!! Δικαιούμαι ή θέλω την έγκριση ΣΟΥ τζιαι για τούτο [όπως τζιαι για τα σχόλια, ας πούμεν];
    Хорошо?
    Τώρα δικαιούσαι να διαγράψεις το σχόλιο ΜΟΥ [σύμφωνα με την απειλή ΣΟΥ] γιατί είναι εκτός θέματος!
    Α, εν τζιαι πιστέφκω ότι έκαμες έρευνα τζι’ ανακάλυψες τι «συστήνουν οι γιατροί» … Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άνευ

    Τουλάχιστον επαραδέκτεις ότι τα ιστολόγια έν η δουλειά σου! Ορπίζω να σε πκιορώννουσιν καλά. Εγιώ απλώς δκιώ σου συμβουλές γιατί θωρώ σε κάπως.

    Έρευναν έκαμα χρησιμοποιώντας την θαυμαστήν δύναμην των μηχανών αναζήτησης του διαδικτύου...!! Άε τεχνολογίαν!!

    Έτην δαμαί την ιστοσελίαν:
    http://www.livestrong.com/article/14248-panic-disorders/

    Είες ένταμπου έσςει το διαδίκτυον! Συγκλονιστηκόν ένναιν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Καζάνιν

    Εγιώ βρίσκω το ειρωνικόν που λαλεί "god bless america" επειδή οι ΗΠΑ τζαι τζείνοι για τους οποίους μιλά κάμνουν τα ίδια πράματα εις την ουσίαν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μην είσαι τόσον πολλά σίγουρος ότι είναι ειρωνικά που το λέει αυτή η "μετανοημένη" κυρία. Θα μπορούσε να σε βάλει σε σκέψεις στα γιατί και στα διότι όλων των προηγούμενων που είπε.

    Πράγματι αυτό το video "συντυχάννει που μόνο του", μας δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει το εξτρεμιστικό μίσος ορισμένων και τι πρόστυχες μεθόδους μπορούν να χρησημοποιήσουν για να το μεταδόσουν και στους υπόλοιπους...

    Τελως πάντων καλή συνέχεια στον αγώνα σου. Αφιέρωσα σου κάποιες εικόνες που κι εκείνες μιλούν από μόνες τους.
    ΓΚΟΝΤ ΜΠΛΕΣΣ ΑΜΕΡΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Καζάνι

    Πότε είπα ότι έν ειρωνικά που το λαλεί;

    Είπα ότι βρίσκω το ειρωνικΌΝ που λαλεί έτσι πράμαν εις το τέλος.

    Ξαναθκιέβασε σε παρακαλώ το σχόλιον μου, προσεχτικά τούντην βολάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το είχα προσέξει αλλά υπέθεσα ότι έκαμες λάθος στην διατύπωση σου...δεν μπορούσα και εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω πως και δεν βρήκες όλα τα υπόλοιπα ειρωνικά και βρήκες ειρώνικό μόνο τον επίλογο της "μετανοημένης"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή