Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Αντισλαμικόν Φεστιβάλ: Ισλαμική "παιδεία"

Ισλαμική "Παιδεία" εις τα καλλύττερα της:



Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Αντισλαμικόν Φεστιβάλ: Μέρος 3ον

Σήμερον παραθέτουμεν άρθρα προς ανάγνωσην:

Giant Mecca clock seeks to call time on Greenwich

For more than a century, a point on the top of a hill in south-east London has been recognised as the centre of world time and the official starting point of each new day.

But now the supremacy of Greenwich Mean Time is being challenged by a gargantuan new clock being built in Mecca, by which the world’s 1.5 billion Muslims could soon be setting their watches.




Islamic nations snub UN plea to help flood victims

ISLAMIC nations are shunning a United Nations appeal for the worsening Pakistan floods, amid tensions with President Zardari.

Western countries have rallied to Pakistan's aid, with the US and Britain the leading donors in the drive to raise $US460 million in the first 90 days. Hillary Clinton, the US Secretary of State, is expected to attend a special meeting of the UN General Assembly on Thursday to show solidarity with Pakistan, diplomats said.

Not a single Islamic nation appeared yesterday on the UN's latest list of donors, despite efforts to reach out to them.

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Αντισλαμικόν Φεστιβάλ: Μέρος 2ον

Το βίντεον συντυχάννει που μόνον του:

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Αντισλαμικόν Φεστιβάλ 2010: Μέρος 1ον

Σήμερον αρκεύκει το ραμαζάνιν του 2010. Η μιαλλύττερη νηστεία τζαι φεστιβάλ του ισλάμ. Για έναν μήναν οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν, με νηστείαν κατά την διάρκειαν της ημέρας τζαι πολλήν προσευτζήν, τον μήναν εις τον οποίον ο αλλάχ έδωκεν εις τον μωάμεθ το κοράνιν.

Εις τον κοσμικόν ανεπτυγμένον κόσμον έσςει τζαιρόν που ευνουχίστηκεν ο χριστιανισμός τζαι επιτεύχθειν η απελευθέρωσις της σκέψης, της λογικής τζαι της ζωής που τους αλύσους της οργανωμένης χριστιανικής θρησκείας. Η λογική σκέψη ενίκησεν τζαι υπόταξεν τες δεισιδαιμονίες της. Πάνω εις τούντην λογικήν σκέψην (τον Πεφωτισμόν) εκτίσαμεν τες χώρες μας.

Που την άλλην μερικές χώρες παραμένουν ισλαμικές, άλλες κόμα σςειρόττερα ισλαμιστικές, κολλημένες εις τον Μεσαίωναν. Η αραβική λέξη ισλάμ σημαίνει "υποταγή"* γιατί οι θρησκευόμενοι μουσουλμάνοι υποτάσσουν την σκέψην τους, την λογικήν τους τζαι την ζωήν τους εις το κοράνιν τζαι τον αλλάχ. Η θρησκεία τους ελέγχει κάθαν άποψην της ύπαρξης τους.

Το ισλάμ, η ισλαμική μετανάστευση, τα φανατισμένα ισλαμιστικά κινήματα, ούλλα τούτα αποτελούν την μιαλλύττερην απειλήν της λογικής σκέψης του κοσμικού κόσμου.

Επειδή θωρώ τούντην απειλήν να εισχωρεί μαζικά τζαι παράνομα εις την χώραν μας με τις ευλογίες μιας υποτιθέμενης άθεης κυβέρνησης υπό την πρόφασην του ψευτοπολυπολιτισμού, αποφάσισα να ξεκινήσω σαν ανταπάντηση το πρώτον ιστολογικόν Αντισλαμικόν Φεστιβάλ κατά του οποίου εννά δείξω το πραγματικόν πρόσωπον της απόλυτης θρησκευτικής υποταγής του αθθρώπου.

Μπαίννω τζαι εγιώ εις τον σύγχρονον αγώναν της κοσμικής κοινωνίας για τον ευνουχισμόν του ισλάμ.

Ξεκινούμεν λοιπόν με την ταινίαν "Υποταγή" του 2004. Γράφτηκεν που την πρώην υποταγμένην(/μουσουλμάναν) Αγιάν Χιρσί Αλί εκ Σομαλίας τζαι εσκηνοθετήθειν που τον Θέο βαν Γκο εξ Ολλανδίας. Η ταινία παρουσιάζει την καταπίεσην των γυναικών που το ισλάμ με παραπομπές τζαι αναφορές που το κοράνιν.



Ο σκηνοθέτης Θέο βαν Γκο τζαι η σεναριογράφος Αγιάν Χιρσί Αλί ελάβασιν πολλές απειλές μετά που τούντην ταινίαν.

Ο Θέο βαν Γκο εδολοφονήθηκεν το 2004 που τον Μοχάμμαντ Βουγερί. Γεννημένος εις το Αμστερνταμ της Ολλανδίας σας παρακαλώ που Μαροκινήν οικογένειαν. Τον εσςεπέθκιασεν 8 βολές, επροσπάθησεν να του κόψει το τζεφάλιν του τζαι μετά εκάρφωσεν του το μασςαίριν εις το στήθος.



Ο δολοφόνος αρνήθηκεν να αναγνωρίσει την δικαιοδοσίαν του Ολλανδικού Δικαστηρίου. Εμεταφέρτειν παρά την θέλησην του εις το δικαστήριον με το κοράνιν εις το σςέριν τζαι εδήλωσεν:

"Δεν συμπονώ μιτά σας. Εν έχω καμιάν συμπόνιαν για σας...Εν μπορώ να το νώσω επειδή είσαστιν άπιστοι...Θα το εξανάκαμνα...Εις τον αγώναν εναντίων των άπιστων, η βία έν επιθυμητή που τον μωάμεθ"**

Τζαι όντως το προστάζει το Κοράνιν:

"Ο αλλάχ είναι εχθρός των άπιστων" - σούρα 2:98

"Η κατάρα του αλλάχ εις τους άπιστους" σούρα 2:161

"Σφάξετε τους οπουδήποτε τους (άπιστους) έβρετε" σούρα 2:191

Ο δολοφόνος εκαταδικάστειν εις δια βίου φυλάκισην.

Τζαι λαλώ σας το ξεκάθαρα:

Η θρησκευτική υποταγή εν έσςει θέσην εις την κοινωνίαν μας, εις την χώραν μας.

Η κοσμική μας κοινωνία πρέπει να προστατευτεί.

Η ισλαμική θρησκευτική υποταγή αννήκει εις τον Μεσαίωναν



Πηγές:
*http://dictionary.reference.com/browse/islam
**http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/article543212.ece
**http://www.welt.de/print-welt/article195343/Van_Gogh_Moerder_haelt_Attentat_fuer_Waffe_im_Glaubenskampf.html

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Παράκλησις εις Σαουδάραβαν Πρίγκιπαν

Αγαπητέ Σαουδάραβα πρίγκιψ,

Παρακαλώ σε Σαουδάραβα πρίγκιψ, εσού που μεινίσκεις εις το Άνασσα τζαι εν έσιεις να φάεις, να πκιάεις το κότερον-πόλην σου τζαι να το παρκάρεις δίπλα που τον λιμέναν της Σκάλας. Μετά να φέρεις τζαι το ιδιωτικόν σου τζετ, ακούω ότι έν έναν ολόκληρον Μπόϊνγκ, τζαι να το σταθμεύσεις εις τον αεροδρόμιον της Σκάλας. Να σου κάμομεν τραπέζιν εις τον Μιλίτζην δίπλα που το τζύμμαν ωσότου εσού, το σόϊν τζαι το πολυπληθές προσωπικόν σου που εν έσιετε να φάτε να βάλετε κάτι εις το στόμαν σας πέρκιμον τζαι πνάσει η τζοιλιά σας.

Μετά όμως πάμπτωχε πρίγκιψ, να βάλεις μέστα κότερα τζαι αεροπλάνα σου ούλλους τους παράνομους μετανάστες, τους ψευτοπαλαιστινίους, που ζςούσιν εις την Κύπρον τζαι εκάμαν την Ιράκ, τζαι να τους πάρεις μιτά σου εις την χώραν σου. Να τους κατεβάσεις εις το προσωπικόν σου τερματικόν εις το αεροδρόμιον του Ριγιάντ τζαι να τους πάρεις εις έναν που τα τρία καλυφοπαλάθκια σου.

Παρακαλώ σε Σαουδάραβα πρίγκιψ να τους πάρεις έσσω σου τζαι να τους ταΐζεις εσού.

Ο κάθε μόνιμος, νόμιμος, φορολογούμενος κάτοικος της Κύπρου εκουράστειν να ταΐζει τους ομοεθνείς αράπηες σου για να κάθουνται (τζαι εις ερωτήσεις του αν δουλεύκουν απαντούν: "are you kidding me? I'm a political refugee", ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία) ενώ Κυπραίοι, Ευρωπαίοι τζαι εκ τρίτων χώρων εργαζόμενοι (που ήρταν νόμιμα εις την Κύπρον) πκιορώννουν φόρους ή έν άνεργοι τζαι καταφεύγουν εις το έγκλημαν για να μεν μείνουσιν άστεγοι τζαι νηστιτζοί αφού το κράτος αδιαφορεί για λόου τους (εν εμπίπτουν εις τες πολυαγαπημένες ακελικές κατηγορίες του κομμουνιστικού κεφαλαίου, της Ομόνοιας τζαι των "πολιτικών" "προσφύγων").

Παρακαλώ σε Σαουδάραβα πρίγκιψ, εσού που κτίζεις τεμένη-τέρατα πάνω εις Ε/Κ περιουσίαν για τους εποίκους εις τα κατεχόμενα που εκάμαν τους Τ/Κ μειονότητα εις την χώραν τους τζαι επήραν τον έλεγχον της ψευδοκυβέρνησης, όπως ακούσεις την παράκλησην μου τζαι κάμεις το ψυσικόν να τους πάρεις μιτά σου πίσω εις την Αραπκιάν που την οποίαν ήρταν τζαι να μοιραστείς με τους ομοεθνείς σου την μιαν κόρταν ψουμίν που έσιεις μέστο πουτζίν σου.

Μεν κρόννεσαι του ανοιχτοσιέρη Γριστόφκια που υποθηκεύκει το μέλλον των παιθκιών μας με δάνεια που διεθνείς τράπεζες (του καπιταλιστικού κεφαλαίου) για να καλύψει το έλλειμμαν της κυβέρνησης του, της δικαίης κοινωνίας. Εμείς που είμαστιν νόμιμα εις την Κύπρον, εμείς που εγεννηθήκαμεν εις την Κύπρον (κατύσιη μας) εν μπορούμεν πκιον τούντο βάρος.

Εφκιόρωσεν η πούγκα μας τζαι αρκέψαμεν να πεινούμεν.

Με εκτίμησην,
Οι νόμιμοι, μόνιμοι εργαζόμενοι τζαι άνεργοι κατοίκοι της Κύπρου.